Çalıştığınızın karşılığını maddi anlamda alıyor musunuz bari?
Yok hocam pek para harcamıyorum zaten o kadar çalışıyorum telefonum eskidi onu da almıyor.
Çalıştığınızın karşılığını maddi anlamda alıyor musunuz bari?
Yok hocam pek para harcamıyorum zaten o kadar çalışıyorum telefonum eskidi onu da almıyor.
Adam 14 yaşında seni zorla okuldan alarak bence geleceğini çalmış. Hele o kadar uzun süredir biriktirdiğin nefret ile insanın gözü döner.Az kaldı zaten dövmeyi birak öldüreceğim.
Zaten kendi sıkıntılarimda var ölümü artık göze aldım.
Bunu yenmeniz gerekiyor. Yoksa babanıza zarar verirsiniz. Olanlara sabredip beklemeniz gerekiyor. Babanızın size yaptıklarını düşündüğünüz ve hal, hareketlerinin gözünüze çarptığını anladığınız an kendinize engel olun hocam. Yoksa işiniz çok zor.Babama çok büyük bir kinim nefretim var bugün çok zoruma gitti akrabalarım tatile gitti beni göndermedi.
Adam 14 yaşında seni zorla okuldan alarak bence geleceğini çalmış. Hele o kadar uzun süredir biriktirdiğin nefret ile insanın gözü döner.
Okulu açıktan mı bitirdin yoksa hiç gitmedin mi?
En mantıklısı asker de kalmak en azından cumartesi pazar tatilin var iznin vs var burada çalışacağıma orada ölürüm daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.