Babam beni zorla çalıştırıyor

Babama çok büyük bir kinim nefretim var bugün çok zoruma gitti akrabalarım tatile gitti beni göndermedi.
Bunu yenmeniz gerekiyor. Yoksa babanıza zarar verirsiniz. Olanlara sabredip beklemeniz gerekiyor. Babanızın size yaptıklarını düşündüğünüz ve hal, hareketlerinin gözünüze çarptığını anladığınız an kendinize engel olun hocam. Yoksa işiniz çok zor.

Adam 14 yaşında seni zorla okuldan alarak bence geleceğini çalmış. Hele o kadar uzun süredir biriktirdiğin nefret ile insanın gözü döner.

Ya ben okulda bir yaramazlık yapmıştım babamı çağırdılar ben zaten bunu okutmak istemiyorum dedi aldı yoksa beni okuldan atmazlardı.

En mantıklısı asker de kalmak en azından cumartesi pazar tatilin var iznin vs var burada çalışacağıma orada ölürüm daha iyi.

O senin tercihin. Askere gidip gelince ve hatta evlenince sana karışmaz. İnan bana köyde büyüyen çoğunluk olarak senin gibi gençler ne tatil yüzü görüyor ne de boş gün. Ben 25 yaşıma kadar devamlı çalıştım. İnek otlattım, çobanlık yaptım. Arkadaşlarım bayramda gezer ve futbol oynardı. Ben her daim onlara uzaktan baktım. Bir gün olsun babama kızmadım. Allah ondan rağzı olsun. Helal kazanmayı haram yememeyi öğretti. Sende benim gibi ol demiyorum ama sanmaki sen bu dünyada teksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı