Babam beni zorla çalıştırıyor

Jlxsimon

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım kısaca direkt konuya gireyim. 8 sınıfta LGS'den kötü bir not getirdim (236) babam beni LGS'nin yaz tatilinde zorla sanayide çalıştırmaya başladı. Çevresi çok var babamın bir arkadaşının yanına koymuştu sonradan benim hiçbir şey yapmaya vaktim kalmadığını fark ettim ve okula geri gitmek istediğimi söyledim ve izin vermedi. Ben manik depresifim (bipolar bozukluk) mental açıdan çok kötü haldeyim ve destek çıkmıyorlar, üstüne çok kötü davranıyor tüm ailem şu an 10. sınıf olmam gerek babamla ve ailemle kaç defa konuştum. Amcam olsun, babam olsun, annem olsun hepsi okumadın diyor.

Sanayide bir suru dükkan değiştirdim ve babam şimdi de amcamla fabrikada iş bakıyormuş. Babam çok baskı yapıyor çalışmazsam döverim ve çok dovdugu oldu sürekli sakat bırakırım diyor, tehdit ediyor beni hayattan soğuttu ailemizde hiç huzur yok. Zaten normal hayatta baba sevgisi görmemiş bir kişiyim, yaşıtlarına sabah kız arkadaşlarıyla okula gidip, öğlen okul çıkışı arkadaşlarıyla takılmaları çok zoruma gidiyor. Kısaca özet (babam zorla çalıştırıyor ve mental açıdan falan cok baskı yapıyor). Ne yapmalıyım ailemi değiştirebilir miyim? Veya babamdan şikayetçi olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurda geç bence.

Araştıracağım teşekkür ederim

Çalıştım çalışmasına ama dediğim gibi manik depresifim ve odak gibi şeylerde çok güçlük çekiyorum lgsde sınavda herkesin zorlandığı Türkçede iyi getirmiştim matematik ve fende pek bişey yapamadım inkılap din İngilizcem gerçekten iyi ama okurken aklım başka yerlere gitti sürekli kısaca hastalıktan dolayı hiç bişey yetismedi

Ailesinin ona yaptıklarının bu kadar küçük bir bahanesi olamaz. Böyle uyduruk yanıtlarla gelmeyin insanların problemlerini böyle küçümsemeyin.
Emin ol anlatmaya uyandigimda birsuru şey daha var yaşamak istiyorum ama her gün eziyet gibi geliyor gerçekten çok yoruldum

Öncelikle geçmiş olsun. Öyle bir şey yapman lazım ki kesin çözümü olması lazım. Yurda geçmekten ziyade Aile koruma bakanlığı vs. var diye biliyorum. Oralara danışabilirsin araştırıp link atacağım.
Çok teşekkür ederim araştırıcağım link atarsanız çok yardımcı olursunuz gerçekten

1704223029940.png

İlk önce +312 ile başlayan numarayı araman gerek "bence".

Emin ol anlatmaya uyandigimda birsuru şey daha var yaşamak istiyorum ama her gün eziyet gibi geliyor gerçekten çok yoruldum
Kardeşim çok geçmiş olsun bence de ailecek psikoloğa gitmeyi deneseniz iyi olur. Ama ailen çok sert olduğu için biz sana ekmek vermedik mi diye bağırarak gitmeyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı