Babam beni zorla çalıştırıyor

huserc

Centipat
Daha fazla  
Yaz tatili başladı, beni 2. günden işe koydu. Kasapta çalışıyorum. Çok zor, sabah 6:30 da işe gidiyorum 19.00 da iş bitiyor. Sadece pazartesi günleri tatil. Ortam çok kötü. Sizce bu işten nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babana işini değiştirmek istediğini söyleyebilirsin. Eğer olumlu yanıt alamazsan tekrardan yaz.

Kral babana zaten ben burada çalışamıyorum diyecek olabilsen derdin onun yerine buraya gelip konu açmışsın şöyle yapabilirsin yokuş yap. 2 gün güzel çalış 2 gün bir şeyi becereme. Arada ruhsağlığından randevu al. Gitmek zorunda değilsin. babandan izin al randevunu göster. Sonuçta seni bağlacak değil oraya ama yaşın biraz daha artınca keşke çalışsaydım yardımcı olsaydım diyeceksin ben dedim sende diyeceksin :D. Sadece babanla ilişkini yıpratma. Ölürse toprağına bakacan yaptıkların aklına gelecek. Kolay gelsin.

Kral babana zaten ben burada çalışamıyorum diyecek olabilsen derdin onun yerine buraya gelip konu açmışsın şöyle yapabilirsin yokuş yap. 2 gün güzel çalış 2 gün bir şeyi becereme. Arada ruhsağlığından randevu al. Gitmek zorunda değilsin. Babandan izin al randevunu göster. Sonuçta seni bağlacak değil oraya ama yaşın biraz daha artınca keşke çalışsaydım yardımcı olsaydım diyeceksin ben dedim sende diyeceksin :D. Sadece babanla ilişkini yıpratma. Ölürse toprağına bakacan yaptıkların aklına gelecek. Kolay gelsin.

Bana gönderi yapmanı kınıyorum dostum adam babasına söylemiş olsaydı orada belirtmesi gerekirdi değil mi?

Yaz tatili başladı, beni 2. günden işe koydu. Kasapta çalışıyorum. Çok zor, sabah 6:30 da işe gidiyorum 19.00 da iş bitiyor. Sadece pazartesi günleri tatil. Ortam çok kötü. Sizce bu işten nasıl kurtulabilirim?
Zorla çalıştırıldığını ispatlamayı başarabilirsen babandan şikayetçi olabilirsin. Konu mahkemeye kadar da çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı