Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arayınca ne olacak polis gelecek böyle böyle diyecek babası. Polis evden gidince de ne olacağını söylemeye gerek yok. Fantastik ve saçma çözümler sunacaksanız hiç sunmayın daha iyi. Amacım sizi kırmak değil bu arada sadece sonucu iyi olmayacak şeyler söylemeyin lütfen.

Haklısın Türkiye'de bu şekilde işliyor maalesef. Bunun için de aklıma gelen çözüm, komşunun ağzından şikayet etmek. "yan daireden sürekli darp sesleri geliyor çocuk sürekli ağlıyor" vb.

Şu an biraz daha iyi Ramazan'dan dolayı galiba.
Eğer oruç tutuyorsa iftardan sonra eşref saatine denk getirin, konuşun. Öbür türlü savcılık vs. tek başınıza yaparsanız konu başındaki gibi hayırlı şeyler olmaz. Hazır Ramazan'dayız bayram günü iyice keyiflenmiş olabilir.

Yani benim babamda değişikti ama annem ile bir olup karşısındaydık benim avantajım bir de boyum oldu.Babam artık 55 yaşına geldi yaşlandı sayılır ister istemez bizi dinliyor ben en çok sıkıntıyı ben daha 9 yaşındayken babam 47 yaşlarındayken yaşamıştım hep onun sözü geçerdi arada içerdi ama annemle bir olunca bıraktırdık ben lise kazandım vs üniversiteye çalışıyorum şu an senin en büyük sıkıntın annen oluyor bence şu an. Bir de TikTok kullanması cabası babanın :( benim babam intranet kullanmaz bile. İntraneti babama ben öğrettim şu an iyiyiz ama psikolojik etkiler ne yazık ki kalıcı oluyor 😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı