Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli birileri kovulur oldu forumda, tamam sayın forum sahibi emriniz üzerine forumu bırakıyorum.

Akıllıca olur ilk defa aklınızı kullanmış olursunuz efenim saygılar!

Niye kapatıyorsunuz kapatmayın bence kaç tane kişi burada size yardımcı oldu kanıt olarak kullanılabilir belki?

Hocam kocası dövmüyor. Babası dövüyor. Ne boşanması
Tamam çocuk şiddet görüyorsa annenin boşanması da bir tür korunma, kaçma yoludur. Veya çocuk kendisini o evden kurtarıp babasına eğitim desteği için dava açabilir. Sonucun olumlu olup olmayacağı, böyle bir imkan olup olmadığıyla ilgili önce mutlaka bir hukukçudan fikir veya bir avukattan danışmanlık almak lazım tabii. Benzer bir haber okumuştum geçen ay zengin bir baba ve kızı ile ilgili.

Benim annemde ufakken yerine göre dövdüğü olmuştur ama her şeyin bir dozajı vardır çocuk şımarıktır söz dinlemiyordur yerine göre aşırıya gitmemek kaydıyla yapılır babamın bir defa vurduğunu bilmem ben mesela size tavsiyem liseye gittiğinizi söylemişsiniz reşit olmanıza 1-2 sene kadar bir şey kalmıştır bu zaman dilimine kadar biraz daha dişinizi sıkmanız arkadaşlar polise gitmenizi söylemiş inanın bana sizin lehinize değil de aleyhinize bir hata yapmış olacaksınız hele annenizi dahi boyun eğdirmiş bir insandan bahsediyorsanız bu imkansız ancak şöyle bir yöntem uygulayabilirsiniz babanız ne iş yaptığını bilmiyorum eğer serbest meslek ise ona işlerinde falan yardımcı olmaya çalışın veya herhangi sevdiği bir hobiyle sizde ilgilenmeye başlayabilirsiniz büyük olasılık bu yaptıklarınız hoşuna gidecektir. Bu zamana kadar kalpler kırılacağı kadar kırılmış zaten. Babanız bu tür hata yapmasına rağmen şeytana uyup sinirlenizi hakim olamayıp aynı hatayı sizde yapmayın lütfen sonradan çok pişman olacağınıza eminim.

Herkes bana kızgın emojisi atmış içinizde belki yazdığım yazıyı okumayan bile vardır. Ben söylediğim sözün arkasındayım sizin doğrunuz size benim doğrum bana. Çocuğun polise gitmesi kendi adına hiçbir şeyyi değiştirmicektir neden 1-2 sene babaya(sözde) yaranmak varken polise gidip kendini hırpalatsın ki?
Arkadaşım yazdığım mesajı tekrar dikkatli bir şekilde okuyun arkadaşın bundan başka şansı yok emin olun şurada reşit olmasına az bir süre kalmış.
Aynen ona işkence eden babasına hizmet etsin, ne kadar güzel fikir değil mi?

Evet çok güzel fikir sizin için bir mahsuru yoktur değil mi?

Çocuğun polise gitmesi kendi adına hiçbir şeyyi değiştirmicektir neden 1-2 sene babaya(sözde) yaranmak varken polise gidip kendini hırpalatsın ki?
Önerinize katılıyorum ama şiddetin “şımarıklığı, söz dinlememesi, aşırıya kaçmadan vurması” diye bir şey kabul edilemez. En ufak şiddet bile çocuk ve insan haklarına ve yasaya aykırıdır, ve yanlış bir davranıştır. Kızgın atanlar bundan dolayı atmıştır diye düşünüyorum.

Zaten doğduğun yer Müslüman diye Müslüman oluyorsan bu işte bir sıkıntı vardı kalpten gelmeli din duygusu.
Siz şimdiden bunların farkındaysanız emin olun iyi bir okul kazanırsınız. Çalışın, benim gibi yatmayın. Ayrıca dedenizle konuştunuz mu diye sormuştum ama farketmediniz sanırım. Dednize bu konudan bahsettiniz mi? Eğer bahsettiyseniz ne dedi?

Ya kimsem yok, gerek ailemde gerek çevremde kimsem yok, bu yüzden bu konuları burada anlatıyorum. Kusura bakmayın.

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Liseye gidiyorum, hiç arkadaşım yok. Dışarıya düzgünce çıkıp gezemedim. Artık sabredemiyorum, elimden de bir şey gelmiyor. En ufak bir karşı çıkmamda şiddet uyguluyor dediğim gibi. Ne yapabilirim? Bunu yaşayanlar var ise önerileriniz neler lütfen bana söyleyin. Dediğim gibi katil olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum. Annem ise tamamen normal biri fakat babam annemi de kendine uydurmaya çalışıyor. Hiç unutmuyorum, 5 yaşında yanlışlıkla Ethernet kablosunu kesmiştim ve bunun yüzünden hastanelik oldum, 1 ay hastanede kaldım.
inanmayanlar olacaktır illaki, kesinlikle troll yapmıyorum. İnanın bana.

Dostum bende aynı şeyleri yaşıyorum 1 sene önce arkadaşımın durumu yoktu ikimizinde çok kötü laptopu falan vardı oyun oynuyorduk çok güzeldi ama o gün geldi ve ailesi bak durumları bizden kat kat kat az olmasına rağmen taksitle 10.380 tllye PC aldılar ve hep benden başka oyunlar oynamaya başladı ve beni bıraktı sonra bana hava atıp engelledi. Bak yemin ederim babam istese bana 3090'lı sistem toplar ama hiç izin vermiyor.4 yıldır deniyorum tam 4 yıl oldu laptop googleyi kasarak açıyor babam hala iyi diyor yani bişey diyemiyorum babam sonuçta ama keşke ama keşke gerçekten beni seven her sıkıntı çıktığında suçu bana atmayan beni hep cezalandırmayan babam olsa keşke...

Dostum bende aynı şeyleri yaşıyorum 1 sene önce arkadaşımın durumu yoktu ikimizinde çok kötü laptopu falan vardı oyun oynuyorduk çok güzeldi ama o gün geldi ve ailesi bak durumları bizden kat kat kat az olmasına rağmen taksitle 10.380 tllye PC aldılar ve hep benden başka oyunlar oynamaya başladı ve beni bıraktı sonra bana hava atıp engelledi. Bak yemin ederim babam istese bana 3090'lı sistem toplar ama hiç izin vermiyor. 4 yıldır deniyorum tam 4 yıl oldu laptop Google'yi kasarak açıyor babam hala iyi diyor yani bir şey diyemiyorum babam sonuçta ama keşke ama keşke gerçekten beni seven her sıkıntı çıktığında suçu bana atmayan beni hep cezalandırmayan babam olsa keşke...

Arkadaşınızın yaptığıda tam bir karaktersizlik zevkim için ailemi asla zorlamam anlamı yok arkadaşınız hem sizi satmış hem ailesini zor durumda bırakarak bilgisayar aldırmış.

Dostum bende aynı şeyleri yaşıyorum 1 sene önce arkadaşımın durumu yoktu ikimizinde çok kötü laptopu falan vardı oyun oynuyorduk çok güzeldi ama o gün geldi ve ailesi bak durumları bizden kat kat kat az olmasına rağmen taksitle 10.380 tllye PC aldılar ve hep benden başka oyunlar oynamaya başladı ve beni bıraktı sonra bana hava atıp engelledi. Bak yemin ederim babam istese bana 3090'lı sistem toplar ama hiç izin vermiyor. 4 yıldır deniyorum tam 4 yıl oldu laptop Google'yi kasarak açıyor babam hala iyi diyor yani bir şey diyemiyorum babam sonuçta ama keşke ama keşke gerçekten beni seven her sıkıntı çıktığında suçu bana atmayan beni hep cezalandırmayan babam olsa keşke...

Sana ne yalan söyleyeyim gerçekten adına üzüldüm çok acı bir şey dediğim gibi bizim de durumumuz iyi 3090 olmasa bile 2060 sistem toplarız. Ama çok gereksiz görüyor elimdeki bile çok iyiymiş (MC de 60 FPS anca alıyor)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı