Babam ile oyun bilgisayarı topladık

Merhabalar, babamın yardımlarıyla bir oyun bilgisayarı topladık. Bunu da amatörce bir şekilde video olarak sunduk. Aslında Recep ve Ali beyden esintim yok diyemem. Bu videoyu tamamen onlara özendiğim için çektik. Diksiyon konusunda çok eksiğim var.Kamera karşısına geçince ilk defa olduğu için çok heyecan yaptım. Bu konuda Recep ve Ali beye yetişemem ama daha da düzelteceğime inanıyorum umarım beğenirsiniz.
Not: Yazım hatası yapmamaya çalıştım umarım başarmışımdır :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağzınıza, ellerinize sağlık her ikinizin de. Babanın, birlikte bir şeyler yapmak için çaba göstermesi çok çok güzel. Tebrik ederim.
Bu arada arka braketi takmayı unuttun sanırım. Yahut videoda arada kaynadı.
Bir de egzost fanı bağlantısı için anakartta yer var. Fanın hemen altında mosfet soğutucusunun yanında... Böylece kontrol imkanı da oluyor.
Tekrar tebrik ederim. İzlerken çok keyif aldık.

Ağzınıza, ellerinize sağlık her ikinizin de. Babanın, birlikte bir şeyler yapmak için çaba göstermesi çok çok güzel. Tebrik ederim.
Bu arada arka braketi takmayı unuttun sanırım. Yahut videoda arada kaynadı.
Bir de egzost fanı bağlantısı için anakartta yer var. Fanın hemen altında mosfet soğutucusunun yanında... Böylece kontrol imkanı da oluyor.
Tekrar tebrik ederim. İzlerken çok keyif aldık.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz.Arkadaki koruyucu "bracket" takmıştık fakat videonun o bölümünde bir sorun oldu bu sebepten o küçük kısım atlandı. Egzoz fan bağlantısı için olan fan pini, anakartın tam ortasında yer aldığı için karışıklığa sebep oluyordu o sebeple "molex" ile bağladık.

@Tunahan ÇAKIR Baban ile olan samimiyetin cidden kıskanılacak cinsten. Herkes böyle bir babaya sahip değil :) Kendisine de tebriklerimi iletin.

@Tunahan ÇAKIR Baban ile olan samimiyetin cidden kıskanılacak cinsten. Herkes böyle bir babaya sahip değil :) Kendisine de tebriklerimi iletin.
Çok teşekkür ederiz efendim. Babam akıllı telefon kullanmaya başladıktan sonra, teknolojiye daha da ilgisinin arttığı kanaatindeyim. Akıllı telefon kullandığı için yorumları telefonundan takip ediyor. Birisi yorum yazdığında "-oğlum bak bir kişi yorum yazdı ilgilen" dediği oluyor :)

Teşekkür ediyorum :)
Dediğiniz gibi bildiğim şeyleri konuşamıyorum ve nefesimi doğru kullanamıyorum , farklı bir şey
çünkü biz sabah erken kalktık, giyindik, hazırlandık ,ciddi bir şekilde başladık onunda etkisi oldu
babam benden çok daha rahattı :) Bilgi aktarmak gerçekten çok zor.

Babam bana videoyu çekerken şöyle demişti;
"Sen küçükken bilgisayara format ve oyun atsınlar diye bilgisayarcıların peşinde koşardık şimdi kendi işini kendin hallediyorsun " :)
Ne babalar var baksanıza. Çok şanslısın gerçekten değerini bil, ellerinden öperim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı