Babamdan nefret ediyorum

Yok sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil, daha kötü.
Hahaha benim ki özellikle çocukluk çağlarımdan beri cahilce bana gaz vererek çalıştırıp, çalıştırıp parama el koyuyordu. Ya seve seve yada zorla yapıyordu bunu, bu duruma bir dur demek zorundaydım. Bilgisayar oyunlarından hiç olmadığı kadar uzaklaştım sosyal fobime karşı galip gelip kabuğumu kırdım. Babam yüzünden 13'den tam 18'e kadar sadece 1 gömlek giydim, çocukluk aşkımı kaybettim, şampiyon gibi antreman yapardım onun işine gelmedi çünkü hem beni sabahları dayakla kaldıramıyor hemde daha fazla zaman üzerimden geçinmek istiyordu. spor hayatımı bırakmak zorunda kaldım. detaylara girmek istemiyorum babam gibi kansız insanların bu yorumu okuyup aynı şeyleri denemesi düşünülemez.
Oğuz atayın dediği gibi: Hepimiz, büyük bir kaderin oyuncaklarıyız.
Bu durumu fazla kurcalama yanlısı değilim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba 18 yaşındasın, yaşıtız. Çalışabilecek durumdasın. Çalış kendi paranla al. Ben tek başıma yaşıyorum evde yarım bayat ekmek olduğuna çocuk gibi sevindiğim günler oldu. Herkes prens doğmuyor. Kafaya takacağın şeyler daha büyük şeyler olsun, onlar büyütür, olgunlaştırır insanı.

Şimdi yazasım geldi. Kendi babalarınıza hakaret olarak almayın ya da alın sizin kararınız. Bunun temel sebebi de kendi aileleri. Veya çok büyük gördükleri o kendi beyinleri. Sorun eğitimde. Ülkenin eğitiminin Allah belasını versin. Ne vardı adam gibi ülkede herkes gibi hak ettiğimiz hayatı yaşasaydık...

Son düzenleyen: Moderatör:
@InJustice Sen şöyle bir 3-5 bin Feet'e çık gel bir nefes al, sakinleş.
Bir de şimdi okul var vs. zor tabi senin için de. Elimizden gelen bir şey olsa da yapsak. Eğer varsa söyle.

Benim ki de pek hayırlı değil ama yine de şükür.
Bu arada cidden söylüyorum eğer yapabileceğim bir şey olursa çekinme söyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı