Babamın yerine paket dağıtırsam sıkıntı çıkar mı?

furko0543

Femtopat
Daha fazla  
Selam, 17 yaşındayım yaş yetmiyor. Motorla yemek sepetine kaydolmak istiyorum kaydolamiyorum. Babamın üzerine kayıt açsam onun yerine paketleri teslim etsem sıkıntı çıkar mı?

Selam, 17 yaşındayım yaş yetmiyor. Motorla yemek sepetine kaydolmak istiyorum kaydolamiyorum. Babamın üzerine kayıt açsam onun yerine paketleri teslim etsem sıkıntı çıkar mı?
Sıkıntı yeterince kurnaz isen sıkıntı çıkmaz. Ben de öyle üniversite öğrencisi olduğum için sigortam Bağkur'a geçmesin diye abimin üzerine açtım.
Yalnız abim de boş kaldığı zaman paket atıyordu, onu siz yapmayın. Baban üye olsun ve yemeksepeti market'e uğramasın. Aynı hesap ile iki kişi çalıştığınız anlaşılırsa sıkıntı çıkar.

Sıkıntı yeterince kurnaz isen sıkıntı çıkmaz. Ben de öyle üniversite öğrencisi olduğum için sigortam Bağ-Kur'a geçmesin diye abimin üzerine açtım.
Yalnız abim de boş kaldığı zaman paket atıyordu, onu siz yapmayın. Baban üye olsun ve Yemeksepeti Market'e uğramasın. Aynı hesap ile iki kişi çalıştığınız anlaşılırsa sıkıntı çıkar.

Yüzden falan bir sıkıntı olmaz mı yani yaş farkı var aramızda ya.

Markete gitmeden paket nasıl alicam
Sen değil, baban. İşe başladığınız zaman olur da babanın canı sıkır vs. bir iki paket atmaya giderse markete gitmesin. Markette aynı hesap ile iki farklı sima gözükmeyin. Baban sadece hesabı açsın, bir daha da kurye işine bakmasın.

Ehliyet var mı?
Var A1 ehliyet var

Sen değil, baban. İşe başladığınız zaman olur da babanın canı sıkır vs. bir iki paket atmaya giderse markete gitmesin. Markette aynı hesap ile iki farklı sima gözükmeyin. Baban sadece hesabı açsın, bir daha da kurye işine bakmasın.
Reyis yüz tanıma var diyolar sıkıntı olmazmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı