Babanın arabayı vermemesi

oblomovv

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2021
Mesajlar
842
Makaleler
1
Kaç yaşına geldim ehliyet var hala arabayı vermiyor. Sürekli lafını yapıyor yok kaza olur yok bilmem ne. Öz güvenimi de o kadar kırdı ki artık cidden araba sürmekten çekinir oldum. Kaza yaparım korkusu düştü içime. Arada bir habersiz alırsam anca öyle sürüyorum o da nadir. 18 19 yaşında tipler alıp şehirlerarası yolculuk yapıyor ben hala cadde içinde sürmek için bile alamıyorum arabayı. Böyle yetiştirdiklerinden zaten öz güvensiz oldum çıktım. İleride çocuğunuz olursa böyle şeylerde serbest olun biraz.
 
Ben araba kullanmayı kurs hocasından öğrendim. Ehliyeti de kendi paramla çalışarak aldım. Arabam yok. Doğduğumdan beri arabamız vardı. 27 yaşındayım. Hala bir kere vermedi. Şimdi model yükseltmek için ortak alalım diyorlar ben istemiyorum. Hevesim kırıldı çoktan.
 
Hocam sonuna kadar arabayı kaçırın bir süre sonra kaçırmanızdan rahatsız olup kendisi verecektir. Şahsen mantıksız buluyorum böyle şeyleri. O zaman yaşamayalım? Her an her şey gelebilir başınıza?

Garajda duruyor. Çıkarsam direkt görür zaten. Anca dışardayken o da çok nadir zaten.
 
İzin istemek zor olacaktır vermiyorsa ama babası biraz haklı şimdiki gençler arabaları ne hale getiriyorlar ama yalvarıp arabayı alır ve düzgünce sürerse sıkıntı olmaz.

Ya dostum ne şimdiki gençleri kaç yaşındayım ben. Şimdiki gençlerle falan alakası yok bu tamamen kafa yapısı. Millet çocuğuna 18 yaşında veriyor arabayı. 24 yaşındayım ben. Yanında da drift atmadan en efendi şekilde sürdüğümüz halde böyle.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı