Bacak kılları nasıl alınmalı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ SUPER
32 GB RAM
AMD RYZEN 7 9800X3D
Merhaba. Profosyenel olarak futbol oynuyorum fakat bacak kılları başıma dert oldu jiletle alsam belli oluyor bacağımı kesiyorum vs. tüy dökücü kremle aldığımda bazı yerleri alıyor bazı yerleri almıyor. Epilasyon yaptıracağım 17 yaşımdayım 18'i bekliyorum. Jiletle alınacaksa jilet markası veya krem falan ise marka önermenizi rica ediyorum.

23 yaşındayım 14-15 yaşından beri permatikle alıyorum bacak kıllarımı daha sert çıkma mevzusu tamamiyle şehir efsanesi kulak asma nazik bir şekilde alırsan sorun yok bol şans.

Katılmıyorum ben jiletle iki kere aldıktan sonra daha çok ve sert çıkmaya başladı.

Merhaba. Profosyenel olarak futbol oynuyorum fakat bacak kılları başıma dert oldu jiletle alsam belli oluyor bacağımı kesiyorum vs. tüy dökücü kremle aldığımda bazı yerleri alıyor bazı yerleri almıyor. Epilasyon yaptıracağım 17 yaşımdayım 18'i bekliyorum. Jiletle alınacaksa jilet markası veya krem falan ise marka önermenizi rica ediyorum.
Buz lazere gidin hocam her ay.

Katılmıyorum ben jiletle iki kere aldıktan sonra daha çok ve sert çıkmaya başladı.

Buz lazere gidin hocam her ay.

Epilasyon yaptıracağım zaten hocam lazer dışında başka çözüm arıyorum.

18 olmanıza gerek yok. Epilasyon için.

Biliyorum hocam da sağlık açısından hormon konusunda tam oturmazsa sıkıntılar çıkabiliyormuş ileriki zamanlarda.

Dalga geçmek için demiyorum kızlar ne kullanıyorsa kullan şakasız sevgilin varsa sor kesin işe yarar yüz usturası diye bir şey var onu deneyebilirsin.

Epilasyon için yaşınız erken, önermem.
Tıraş makineleri çok ucuz zaten jilet masrafı daha fazla.
Tıraş makinesi al geç çok daha rahat.
Bütçe yeterse Philips multigroom 7000 serisine bak tüm vücudum için kullanıyorum, çok memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı