Bacak kıllarınızı nasıl alıyorsunuz?

Benim sorunum görünümden ziyade fazlalığından dolayı kaşıntı yapması ve sıcak havada çorap giydiğimde vs bunaltıcı bir rahatsızlık vermesi. Bu yüzden kesmeyi düşünüyorum sanırım makineyle alacağım. Epilasyon fiyatları nasıl olur ki?

Makineyle sizce direkt sıfır mı girilmeli yoksa numara mı kullanılmalı?
Uzun olduğunu tahmin ediyorum.

6 mm ya da 9 mm ile girmen yeterli olabilir. Zaten sıfır bir görünüm istemiyormuşsun, söylediğin sorunları kısaltma yapmak çözer.

Ben de 14 yaşıma girdim. Daha önceden çok fazla yoktu ve dert etmiyordum. Okula gidince bir beden falan varsa kısa şort gözüküyor. Utanıyordum almayı düşündüm ve almadım ama bazen aldırasım gelmiyor değil bu sıcak günlerdi. İleri de belki yaparım ama şu an zamanı değil diye düşünüyorum çünkü fazla çıkmadı. Bu konu yardıma dokundu. Çok teşekkür ederim.

tüy dökücü krem: kullanmanızı önermem. Jiletten farkı yok. Kılları dökmek için etkili ancak birkaç gün sonra kıllarınız sertleşerek ve gürleşerek çıkmaya başlayacak.

jilet: uğraştırıcı ve yukarıdakinden farksız.

makine başlıkları ile kesmek: kısaltmak için ideal, sıfır da kesilebilir.

sir ağda: acılı, biraz uğraştırıcı ama kılların geleceği için en iyi çözüm de bu.

veee gelelim en güzel teknolojiye, lazer epilasyonu: bunun da maliyeti var tabii ki, bunu karşılayabiliyorsanız hiç düşünmeden buna geçin.

Epilasyondan önce makine ile kısaltıyordum ben. Şort giyilecekse kılların alınmasını savunuyorum, alana da almayana da saygım var ama tercihim bu yönde.

Bu yazı için ayrı teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı