hocamKafesin ipine ok at, ölürse de sıkıntı etme diriltme parşömeniyle kurtarabiliyosun.
fotoğrafı yükliyemiyorum 4 mb den fazla isterseniz fotoğrafı atayımKafesin ipine ok at, ölürse de sıkıntı etme diriltme parşömeniyle kurtarabiliyosun.
Öldürebiliyosanız öldürüp diriltin. Save alıp çık gir yaptınız mı?hocam
kafes yok direk
güzel olur atabilirsenizhocam
kafes yok direk
fotoğrafı yükliyemiyorum 4 mb den fazla isterseniz fotoğrafı atayım
Kafesin ipine ok at, ölürse de sıkıntı etme diriltme parşömeniyle kurtarabiliyosun.
hocam gmail adresinizi verirseniz atayımÖldürebiliyosanız öldürüp diriltin. Save alıp çık gir yaptınız mı?
güzel olur atabilirseniz
Öldürebiliyosanız öldürüp diriltin. Save alıp çık gir yaptınız mı?
güzel olur atabilirseniz
Hocam fotoğrafın ekran görüntüsünü alırsanız boyutu düşer, o zaman yükleyebilirsiniz tahminimce. Kişisel adres paylaşımı yasak, hocamızı zor duruma sokmayalım.fotoğrafı yükliyemiyorum 4 mb den fazla isterseniz fotoğrafı atayım
bilmiyodum kusura bakmayın attım fotoğrafı nasıl düzelticemHocam fotoğrafın ekran görüntüsünü alırsanız boyutu düşer, o zaman yükleyebilirsiniz tahminimce. Kişisel adres paylaşımı yasak, hocamızı zor duruma sokmayalım.
Bir bug olmuş sanırım, önceki kaydı yükleyip denediniz mi?hocam gmail adresinizi verirseniz atayım
evet hocamBir bug olmuş sanırım, önceki kaydı yükleyip denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.