Bana iftira atıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir erkek bir kızdan vücut yapısı gereği daha fazla acı ve hasarı kaldırabilme tolerans gösterebilme potansiyeline sahip olduğu için mi kız erkeğe vurunca bir şey yapılmıyor da karşılığında erkek kıza vurunca olay oluyor? Mantık bu mudur yani tüm olay bundan mı ibaret?

Dediğim gibi. Bana vurduğu ayarda vurmaya özen gösteririm. Ve bana vurduğu yere vururum. Koşullar tamamıyla eşit. Benzer olayı birkaç kere yaşadım. Yani o benim omzuma vuruken ben onun yüzüne vurmam. Omzuna vururum. Dişe diş kana kan. xd.
ayrıca ayıptır söylemesi bana tek atıcak birsürü kız var.

Eşitlik dediğimiz şey bu ama şiddet harici bir kıza vurursan kesinlikle çok fazla kınanırsın insan içine çıkarmazlar hemen kuduruyolar ama yapmasını da biliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya aslında kızlara öncelik tanılması(elbette belli başlı konularda) gayet normal. Ama böyle hassas konularda eşitliğin olmaması çok yanlış.

Bir erkek bir kızdan vücut yapısı gereği daha fazla acı ve hasarı kaldırabilme tolerans gösterebilme potansiyeline sahip olduğu için mi kız erkeğe vurunca bir şey yapılmıyor da karşılığında erkek kıza vurunca olay oluyor? Mantık bu mudur yani tüm olay bundan mı ibaret?

Çoğu kişinin mantığı böyle o yüzden eşitlik ilkesine uygun davranılmıyor her yerde öyle. Okulda kızlara ayrıcalık mahkemede tanıdıklara ayrıcalık vs. çok fazla ülkede.

Ya aslında kızlara öncelik tanılması(elbette belli başlı konularda) gayet normal. Ama böyle hassas konularda eşitliğin olmaması çok yanlış.

Kısmen katılıyorum ama bazı konularda öncelik tanınıyor ama erkeklerde de sanki hep çok kötü bir şey yapacakmış gibi bir izlenim bırakıyor kızlar vs. cidden bu durum yüzünden bir hocayla kavga edebilirdim.

Ne yapacağın konusunda bir fikrim yok dostum ancak eğer gerçekten suçsuz yere ceza çekersen yanlarına bırakma.

Aslında erkekler kendini koruyabilir güçlüdür, kadınlar kendini koruyamaz olarak görüldükleri için toplumda kadınlara daha hassas davranılıyor.

Eşitlik dediğimiz şey bu ama şiddet harici bir kıza vurursan kesinlikle çok fazla kınanırsın insan içine çıkarmazlar hemen kuduruyolar ama yapmasını da biliyorlar.

Şiddet harici bir kıza vuramam. Gaddar değilim yani. O zaman ben kendimi kınarım. Ayrıca sevdiğim biriyse yine öyle direkt vurmam yani. Ama çok tanımadığım biri tartışırken bana vurdu bende karşılık veririm.

Çoğu kişinin mantığı böyle o yüzden eşitlik ilkesine uygun davranılmıyor her yerde öyle. Okulda kızlara ayrıcalık mahkemede tanıdıklara ayrıcalık vs. çok fazla ülkede.

Kısmen katılıyorum ama bazı konularda öncelik tanınıyor ama erkeklerde de sanki hep çok kötü bir şey yapacakmış gibi bir izlenim bırakıyor kızlar vs. cidden bu durum yüzünden bir hocayla kavga edebilirdim.

Bende gerekirse ederim. Bizim kötü şeyler yapabilme potansiyelimiz neyse kızlarda da aynı derecede var hatta belki daha fazla bile olabilir. Sonuçta şu anda birine iftira atan kısım erkekler değil kızlar.

Aslında erkekler kendini koruyabilir güçlüdür, kadınlar kendini koruyamaz olarak görüldükleri için toplumda kadınlara daha hassas davranılıyor.

Ama bazıları var bayan dedik diye dövdürecek maşallah. Bu düşünce ile sonumuz iyi olmaz. Ki savunma olayı kişiden kişiye değişir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı