Bana iftira atıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar okulda çok kötü şeyler oldu. Sınıfta bazı kızlar erkeklerin onlara baktığı iddasıyla (siz anladınız çocuk olabilir) hocaya şikayet ettiler. Sınıfta 14 erkeğiz ve benim diğer erkeklerle alakam bile yokken verilen isimlerde bende varım. Sınıf içerisinde veya dışarıda kimseye karışmayan, yapılan terbiyesizliklerle uzaktan yakından hiçbir şeyim yok. Polisler gelip dinlediler, ve bende diğer yaptıkları cinsel şeyleri anlattım. Ancak olay daha da büyüdü ve resmen okuldan atılma seviyesine geldi. Benim suçumun ise bütün kızlara küfür etmek olduğunu hatta bir kıza benim karım olunca öyle böyle yapacağım dediğimi söylemişler. Hocayla konuştum inanmadı ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Benzer durumu bende yaşamıştım lisedeyken kızlar uğraşırdı benle benimde ağzımdan organizasyon çocukları çıkınca beni de şikayet etmişlerdi ama bir şey olmadı en fazla tutanak tutulur bir şey olmaz korkma ama diyelimki oldu ve seni atmaya kalktılar okula dava açacağını söyle gerekirse dava aç oda olmazsa en kötü ihtimalle özel bir okula aldır kendini imkanın varsa geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer durumu bende yaşamıştım lisedeyken kızlar uğraşırdı benle benimde ağzımdan organizasyon çocuğu çıkınca beni de şikayet e🤦‍♂️tmişlerdi ama bir şey olmadı en fazla tutanak tutulur bir şey olmaz korkma.

Tutuldu zaten.

Yapacağın şey çok basit. Olayların baş kahramanına git gizli bir ses kaydı al. Seni onun şikayet etmediğini söylerse diğerlerinin ne sebeple şikayet ettiğini sor. Eğer gerçekten sen suçsuzsan mantıklı bir gerekçe sunamayacak ve geçiştirmeye çalışacaktır. Neticede ortada bir ağız birliği var ve böyle bir durumda seni şikayet edenleri ve şikayet edilme sebebini bilmeme ihtimali yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı