Bannerlord'da nasıl bir strateji izlenmeli?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhabalar. Yeni krallığımı kurdum 3 şehir ve 2 kale şeklinde fakat şehrimin birisi isyan etti çünkü tüm krallıklar bana savaş açtı ve özellikle bir şehrime 3 krallık saldırdı durdu ama nihayetinde alamadılar ve "dışarıdakiler değil içeridekiler bitirir" cümlesi oldu.

Günde yaklaşık 20k harç ödüyorum ve zor gerçekten, neyse idari ediyorum. Şimdi adam çekmem lazım, önce paralı askerler aldım onlarla kurtardım vatanımı fakat yeni adam çekemiyorum. Çok para istiyorlar, alacağım zaman ve ben günde 50-60k karı geçemiyorum. Nasıl toparlanacağım?

Lordları yanınıza çekmeniz çok zor onun yerine kendi yoldaşlarınıza ordu oluşturmalarını söyleyin ve durmadan kendiniz asker eğitip onların ordularına ekleyin.

Lordları yanınıza çekmeniz çok zor onun yerine kendi yoldaşlarınıza ordu oluşturmalarını söyleyin ve durmadan kendiniz asker eğitip onların ordularına ekleyin.
Hocam ama çekersem de çok güçlü olurum. Şuan gücüm 1800-1900 ve benim şehirler ile kalelerim dümdüz, bildiğiniz I şeklinde ve 3 krallık ile cephem var. Benim güçlü olmam lazım yoksa biterim. Çekmem için veya ekonomiyi toparlamak için ne yapmam gerekiyor?

Hocam ama çekersem de çok güçlü olurum. Şuan gücüm 1800-1900 ve benim şehirler ile kalelerim dümdüz, bildiğiniz I şeklinde ve 3 krallık ile cephem var. Benim güçlü olmam lazım yoksa biterim. Çekmem için veya ekonomiyi toparlamak için ne yapmam gerekiyor?
Toprağı olmayan lordlar ile ilişki geliştirirsen onların gelmesi daha kolay ve daha düşük ücretlere gelebiliyor ama diğerleri için resmen bonservis öder gibi para ödemen gerekiyor. Dediğim gibi yoldaşlarınızı lord yapmak başlangıç için en iyi tercih.

Toprağı olmayan lordlar ile ilişki geliştirirsen onların gelmesi daha kolay ve daha düşük ücretlere gelebiliyor ama diğerleri için resmen bonservis öder gibi para ödemen gerekiyor. Dediğim gibi yoldaşlarınızı lord yapmak başlangıç için en iyi tercih.
Tamam deneyeceğim zaten şimdilik 3 tane var başka olmuyor ve paralı asker alacağım oh.

Olmadı. Krallığım iflas etti, her gün 30k 30k geliyor ve benim yaptığım 1 balta 5k ediyor ve günde 4-5 balta yapabiliyorum. En son 200k borcum vardı. Bende krallığı bıraktım ve ekonomiyi kervanları iyice anlayınca yoldaşlar alınca baltanya krallığına girip güçlenip en az 1 milyon ile krallığımı kuracağım. Oyun gerçekten basit değil, 5-6 saat oynama ile asla olmaz. Benim acilen yoldaş almam, kervan oluşturmam ve kendi yeteneklerimi güçlendirip şehir kale ortamlarını hazırlayıp krallığı kurmam ve o şehirleri savunacak en az 500 askeri koyup ardından her krallık ile barış imzalamam ve en güçsüz krallığın üzerine oynayıp adam çekmem lazım. Sonra o krallığı harca bağlayıp başka krallık ile savaşıp en sonunda krallığımı rşa çıkarmam lazım ama bu en az 50 saat.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı