Egemen Can Yavaş
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Makine Mühendisliği
Dostum spor yapan biri olarak sana en kral yoldan yağ'a dönüştürmeden kilo aldırmanın yolunu söyleyeyim, Genelde kahvaltı esnasında bile peynir yada daha geniş konuşacak olursak; Süt ürünleri tüketirken bile protein alırsın ancak protein alman sana kilo aldırmaz, Tam tersine protein yükleneceğim diye birde yüklendikten sonra hareketsiz kalıp, Karbonhidrat oradan yağa çevirme olasılığı yüksek, En güzeli karbonhidrat ve protein'i bir arada sağlam bir şekilde tüketmek. 10 kiloyu en güzel buraya dikkat; Yiyebildiğin kadar ye ancak yediklerinin ne içerdiğine dikkat et, En basit örnek; Yumurta hem bir karbonhidrat hemde protein kaynağıdır, kahvaltıda mümkün olduğunca haşlanmış yumurta yemelisin en az 3 ben o kadar tüketiyorum bir kahvaltıda. 1.85 boy 100 kilo ağırlığındayım bilek güreşçisiyim. Yumurtanın yanında ekmek ama öyle beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği bol peynirle tüket, Diyeceksin aga o kadar yemek yağ yapar, Hayır arkadaşım yağ yapmaz ancak hareketsiz bir insan isen o zaman gelsin göbek, Yedikten sonra spor yapmayacaksan bile yürü, En kötü 15 dakika bile yürüsen yada en kötü 10 dakika ayakta kalıp bir kaç tur atsan etrafında o bile hazmını kolaylaştırır ve bir de bol su tüket. Şuan buraya fotoğrafımı yüklerdim ancak olumlu/olumsuz tepkilerin ne olacağını bilmediğimden atmıyorum, İşin tabiri caize'si ise umarım ceza almam bu dediklerimin rahat 2 katını öküz gibi yiyorum, Her öğün yiyorum ancak hareketi eksik etmiyorum, Aklında bulundur. Son olarak nesquik tarzı ürünleri sen geç onlar hayal.Peki protein yüklü bir yiyecek falan biliyor musunuz?
Nesquik tarzı yiyecekler işe yarar mı?
Şuan benim 10kilo eksiğim var. Amacım bu 10 kiloyu göbek yapmadan almak.