ufoandaliens
Hectopat
Daha fazla
Barış Pınarı Harekatı Bugün itibari ile 16: 10 civarı başlamış bulunuyor, Suriye'de Fırat Nehrinin Doğusuna düzenlenen harekat Cumhuriyet Tarihimizin en büyük operasyonu olacak. Evet bu doğrudur hem Afrin ve Fırat Kalkanı harekatından hem de Kıbrıs Harekatından daha büyük olacak, 100 bin civarı askerin katılması bekleniyor. Bu harekat sınırımızda PKK'nın uzantısı olan YPG/PYD güçlerine karşı yapılıyor, sınırlarımızda terör devleti kurulmasını engellemek ve Suriyelilerin geri dönmesi için yer açmak amaçlı yapılacağı hükumet tarafından açıklanıyor.
Benim düşüncem; Her ne kadar Suriyelilerin hepsinin oraya gönderileceği düşüncesine inanmasamda(Türkiye'de yaklaşık 4 Milyon mülteci varsa anca 500 bin gibi bir sayı da gönderilir. ) Teröristleri sınırımızdan temizlemek ve terör devletinin yanı başımızda kurulmasını engellemek için sonuna kadar harekatı destekliyorum.
Benim düşüncem; Her ne kadar Suriyelilerin hepsinin oraya gönderileceği düşüncesine inanmasamda(Türkiye'de yaklaşık 4 Milyon mülteci varsa anca 500 bin gibi bir sayı da gönderilir. ) Teröristleri sınırımızdan temizlemek ve terör devletinin yanı başımızda kurulmasını engellemek için sonuna kadar harekatı destekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: