Başınıza gelen en enteresan olayı anlatın

Başınıza gelen en enteresan olayı anlatın. Bakalım neler çıkacak.

Bir gün sokakta 3 arkadaş duruyoruz karşı bina yıkılacak içeri hayırsız insanlar giriyor zaten siz anladınız oradaki pencerelerin kenarlarını da sökmüşler lastikler çıkıyor oralardan oraya 3 kişiden birini gönderdik Batuhan adlı arkadaş girdi içeri sonra bir bağırışla çıktı oradan dedik ne oluyor o hayırsız insanlardan bir tanesi kovalıyormuş arkadaşı bende o zaman 5 yaşındayım adam çıktı bağırıyor arkadaşa oradan ben dedim ki abi ben girmedim (neden dediğimi hâlâ bilmiyorum ve anlayamıyorum) adamın kafası gitmiş sonra dedi gördüm LAN seni de sende girdin o gün bugündür hiç yıkılmaya hazırlanan yani içi boşaltılmış binaların önünde bile durmam.
Onun aynısı bizim evde oldu bana. 6 yaşındaydım.
benim de üstüme banyo dolabı düştü 1 veya 2. sınıfken o halde okula gittim :D
 
Ana okulunda hayvanat bahçesindeyiz. Ben susuzluktan ölmüşüm. Sonra annemden su istemeye gidince bir baktım annem yok. Tam ağlayacakken biri geldi "annee!" dedim sonra annem olmadığını fark ettim. Annemi buldum tabii sonra. Hatırladıkça kafamı yastığa gömerim.
 
Kuzenim bize gelmişti bizde biraz dışarıda dolaşmaya karar vermiştik yolda giderken kendisini çok tehlikeli sanan ve bizi rahatsız etmeye çalışan bir velet vardı (bizimle yaşıt) arkadaşları ile yolumuzu kesti bende çok bulaşmadan yürümeye devam ettim ama bana yaklaştığında çok hızlı bir şekilde farkında olmadan çocuğa çelme taktım ve buna hiç hazırlıklı değildi o günden beri bana bulaşmıyor.
 
Eve 11 gibi dönmüştüm. Evdeki herkes uyuyordu. Kendi odama gittim. Işığı açtığımda tam açma kapama düğmesinin olduğu yerde beyaz bir hava vardı değişik bir şey. Nasıl anlatılır bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı