Basınıza gelen komik olaylar

Dean.308

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
2.769
Çözümler
8
Yer
New Austin
Benim olayım aşırı komik bence.

Bir gün mediamarkt gittim ve telefonlara bakıyordum. Telefonda ayarlara girmek istedim ve bana hata verdi. Bende kod istedi bende kodu sıfırla dedim. Bana dedi sen olduğunu kanıtlamamiz için bir şey yaz. Bende içimden buradakiler ruhsuz insanlar tiplerinde Galatasaray tutuyorlar gibi dedim ve oraya Galatasaray yazdım ve şifreyi sıfırladım.

Çok şans eseri olmuştu bu ayni yöntemi diğer telefonlarda denedim hepsinde şifreyi sıfırladım:D
 
Son düzenleme:
1.5 saat kadar önce yaşandı, kimine komik gelebilir ama bence çok saçma, gereksiz ve gericiydi. Kendimi raporladım, üstüne üstlük ban attılar. Halbuki o kadar uygun ve güzel dille açıklamamı da yapmıştım.
images-2.jpeg

images-3.jpeg

Aynı böyle oldum. :(
 
Rüyamın bir kısmında kızların mikrop girmesin diye eşyaları alıp oyuncak arabaları küçük bir yokuştan atması.
 
Benim olayım aşırı komik bence.

Bir gün MediaMarkt gittim ve telefonlara bakıyordum. Telefonda ayarlara girmek istedim ve bana hata verdi. Bende kod istedi bende kodu sıfırla dedim. Bana dedi sen olduğunu kanıtlamamiz için bir şey yaz. Bende içimden buradakiler ruhsuz insanlar tiplerinde Galatasaray tutuyorlar gibi dedim ve oraya Galatasaray yazdım ve şifreyi sıfırladım.

Çok şans eseri olmuştu bu ayni yöntemi diğer telefonlarda denedim hepsinde şifreyi sıfırladım:D

Uykumdan uyandırılmasına çok sinirlenirim abim gıcıklık olsun diye sık sık yapardı bir gün babam yaptı. Uyku serse miydim babama tokat atmıştım gerçekten çok utanmıştım.
 

Geri
Yukarı