Başınızdan geçen tuhaf bir olay anlatın

Merdione

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
1.255
Çözümler
4
Yer
Hatay
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gece gece uyku tutmadı. Bir şeyler okumak iyi gelir diye düşündüm. Başınızdan geçen tuhaf bir olayı anlatabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhaf değil de komik olabilir belki. Restorantımız var ve elemanlara yardım etmeye gidiyorum. Müşterilere hep güler yüzlü yaklaşırım ve çay vs. sorarken "Afiyet olsun efendim." diye giriş yaparım. Bir tane dağ ayısı afiyet olsun diyorum cevap vermiyor, masasını siliyorum tık yok. Ben de inat ettim masayı silerken 5 defa "Afiyet olsun efendim" diye tekrarlayıp durdum adam en son "sağ ol abicim sağ ol ya" diye kızmıştı :D
 
Gece gece uyku tutmadı. Bir şeyler okumak iyi gelir diye düşündüm. Başınızdan geçen tuhaf bir olayı anlatabilir misiniz?

Gece uyurken birden korku ve terli bir şekilde ile uyandım sanki biri gelip kafama sert bir şekilde vurdu öyle hissettim ilk kalktım evi dolaştım herkes uyuyordu ama çok garipti herhalde forum da birinin bedduasını aldım😐
 
Oteldeydik. Bir arkadaş baya sarhoştu. Midem bulanıyor ya diye ayağa kalktı. Lavaboya yetiştirmeye çalıştık ama adımını atar atmaz yere kustu. Sonra kalacağı odaya götürdük (benim odam), yatağa yattı yarım saat kalkmadı. Sonra yatağa da kustu. Ardından bir şekilde duşa soktuk. Arkadaş soğuk su açıyor, bu da bağırıyor "yapmaaa" diye. (Saat gecenin 4'ü falan.) Sonra duşta uyuya kaldı. Vardiyayla kalkacaktık, arkadaş alarmı kuramamış çalmadı alarmı. 10 dk sonra da duştaki arkadaş kalkıp tuvaletini yapmak için odaya geldi ve yere tuvaletini yaptı. Hayatımın en trajik gecesiydi. Ertesi gün odayı karantinaya aldılar. Gerçekten çok utanmıştım, sonra da gittik zaten otelden. Rezillik resmen, ama ne zaman aklımıza gelse gülüyoruz.
 
Oteldeydik. Bir arkadaş bayağı sarhoştu. Midem bulanıyor ya diye ayağa kalktı. Lavaboya yetiştirmeye çalıştık ama adımını atar atmaz yere kustu. Sonra kalacağı odaya götürdük (benim odam), yatağa yattı yarım saat kalkmadı. Sonra yatağa da kustu. Ardından bir şekilde duşa soktuk. Arkadaş soğuk su açıyor, bu da bağırıyor "yapmaaa" diye. (Saat gecenin 4'ü falan.) Sonra duşta uyuya kaldı. Vardiyayla kalkacaktık, arkadaş alarmı kuramamış çalmadı alarmı? 10 dk sonra da duştaki arkadaş kalkıp tuvaletini yapmak için odaya geldi ve yere tuvaletini yaptı. Hayatımın en trajik gecesiydi. Ertesi gün odayı karantinaya aldılar. Gerçekten çok utanmıştım, sonra da gittik zaten otelden. Rezillik resmen, ama ne zaman aklımıza gelse gülüyoruz.

Paralel evrende yatak odası ve tuvalet.
 
Ankesörlü telefonla gezmek gibi şeyler yapabilirsin mesala.
s-18683a9849e722f2e3f550d6a6c27a3505352e89.jpg

Bu en iyisi. Böyle telefonum olsa hayır demem.
 

Geri
Yukarı