Başka bir ülkeye gitmeyi planlıyor musunuz?

Başka bir ülkeye gitmeyi planlıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben yabancı dilime güvendiğim için gitmek istiyorum zaten. İş bulmak kolay değil evet, önceden paran hazır olursa gidip birkaç günlüğüne bir otelde kalıp ev için iş için araştırma yaparsın. Ya da birçok Türk var orada onlar ile konuşmaya çalışırsın. İş bulman uzun sürecekse gidip bir dükkanda garsonluk yaparak geçimini sağlayıp iş bulduktan sonra daha iyi para kazanırsın.

Aklında başka ülkeye gitme isteyi olmayan bu vatanın öz evlatları sadece 500tl ile geçinebilir.

Yabancı dilinize güveniyorsanız, yurtdışındaki bir ülkeye kolayca adapte olacağınıza inanıyorsanız, bazı dezavantajları göze alıyor ve iyi bir iş bulacağınızı düşünüyorsanız elbette gidebilirsiniz. Ben hayatıma sıfırdan başlamak istemiyorum ve şuanki hayatımdan daha kötü bir hayat yaşayabilirim düşüncesiyle gitmeyeceğim. Bir yardım eli olsa elbette giderim, fakat oradaki türklere de ne kadar güvenirsin ayrı konu. Kısacası risk alamam.

Aklında başka ülkeye gitme isteyi olmayan bu Vatan'ın öz evlatları sadece 500TL ile geçinebilir.

Hocam bakın ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum yaptığımız projelerdeki malzeme maliyeti aylık 200-250 TL arası tutuyor. Öğrenci arkadaş 250 TL ile kiramı verecek, gıdamı alacak, faturalarımı ödeyecek hangi birini yapabilirsiniz 250 TL ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…