Başka bir ülkeye gitmeyi planlıyor musunuz?

Başka bir ülkeye gitmeyi planlıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Almanya, Fransa ya da İspanya'ya gitmek isteyenlere küçük bir tavsiye ingilizcenize güvenmeyin çünkü bu ülkelerde ki halkın çoğunluğu siz ülkenin kendi dilini konuşmadığınız müddetçe size yardımcı olmayacaklardır.

Aynı tarz yakınıyorum ve dil okuyacağım, alınma lütfen ama genelleme yapmayalım.
İstisnalar var tabiki ama en azından benim şahit olduklarımın tamamı bu şekilde. Adam hukuktan atılmış, esnaflık yapıyor, bilişim öğrenmek için eğitime gelmiş, Kanada'ya başvuracağım diyor. Böyle örnekler var.

Elimde olsa ben kaçacağim. A2 almancam var ama ne işe yarar. Teyzem orada yaşıyot burada 250Klik arabayı 18K Euro'ya aldılar. Kaza yaptılar burada sıfırı 70K olan arabayı 2K'ya ikinci el almışlar. Bunu diyunca resmen ağladım.

Türkiye'de yaşanır mı? Eğer hayatı kötü şekilde devam etmek için uygun gibi duruyor.
Eğitim sistemi ölü, ekonomi berbat, adalet yok, özgürlük yok yani daha sayayım ki bir sürü var.
Eğer bunu göze alırsak giderdim Japonya.

Evet arkadaşlar çoğu kişi gitmek istiyor. Fakat bu ülkeyi kim kurtaracak bizden başka? Biz gidersek sen gidersen kim kurtaracak arkadaşlar bu ülkeyi. Tamam biliyorum bazı alanlarda (özellikle ekonomi) kötü olabiliriz ama artık bir şeyler yapmamız gerekiyor.

Devlet bir şey yapmıyorken halkta fazla bir şey yapmasını bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…