Başkalarının fikirlerine saygı göstermiyoruz

Atatürk gibi yaşıyor musunuz ki Atam'ı savunuyorsunuz ?
İşiniz gücünüz tüketmek başka bir şey değil.

Allah'tan ben elimden geldiğince dil öğreniyorum, yazılımla uğraşıyorum, kitaplar okuyorum, gitar çalıyorum...

En önemlisi herkese saygılıyım.

Bak ne derdin varsa gel Discord'a anlat. Ben dinlerim insanları.

Yıl 2020 olmasa, internet olmasa, her şey apaçık ortada olmasa anlatayım ama bunca bilginin ortada herkese açık durumda olmasına rağmen hala insanların neden itiraz ettiğini anlamıyorsan benim 40 tane ağzım da olsa yine de zihni kapalı olan birine bir şey anlatamam.

Anlamıyorum ki insanları, Atatürk'ün doğum tarihini bilmeyen insanlar, her seferinde Atam'ı önüme atıyorlar.
Şey bu biraz da. Atatürkçü olan cool oluyor kafası. Araştırmadan, bilmeden Atatürkçüyüm diyerek bu unvanı kirletmeyin.

Arkadaş arkada The Godfather izlerken bakamıyorum.
Atatürkçülük olaylarına girdiysek geleyim.
Herkes Atatürkçü olabilir bunun için Atatürk dövmelerine, her gün Atatürk sözü paylaşmamıza, profil fotoğrafımızı Atatürk yapmaya gerek yok. Onun fikirlerini anlamak yeterlidir.

Yıl 2020 olmasa, internet olmasa, her şey apaçık ortada olmasa anlatayım ama bunca bilginin ortada herkese açık durumda olmasına rağmen hala insanların neden itiraz ettiğini anlamıyorsan benim 40 tane ağzım da olsa yine de zihni kapalı olan birine bir şey anlatamam.

Evet haklısın, ama bu sorumlusu tek devlet mi? Halkı sömüren Türk Telekom fahiş fiyatla zaten kötü bir internet satıyor, bunun farkında olmayan insanlar kullanmaya devam ediyor. Oysa daha hızlı internet servisleri var. Kanıtlanmış ve denediğim. Alt yapın neyse bire bir aynı hızı veren cinsten.
Telekom gibi 12 verdiğini söyleyip, 6 vermeyen türde.

TürkNet ise 100Mbps hızı 88 TL'ye çok makul bir fiyatta veriyor.

Ama internet yok gibi bir durum yok, kaliteli değil Telekom o kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı