Başlangıç fullbody programı nasıl?

Seçkin15

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, spora başlayacağım. Bodybuilding hakkında çok bilgili birisi değilim. ChatGPT'den yardım alarak bir fullbody workout oluşturdum. Programım doğru mu değil mi diye merak ediyorum, tavsiyelerinize açığım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (145).png
    Ekran Görüntüsü (145).png
    63,4 KB · Görüntüleme: 30
En temel populer hareketleri 3x12 sekilde nerelerini calistirmak istiyorsan yap gec baslangic icin en ideali budur.

Merhaba, spora başlayacağım. Bodybuilding hakkında çok bilgili birisi değilim. ChatGPT'den yardım alarak bir fullbody workout oluşturdum. Programım doğru mu değil mi diye merak ediyorum, tavsiyelerinize açığım.

Bu hareketler saçma bir başlangıç olmuş. Böyle serbest egzersizlerle form tutturmak daha zor. Örneğin göğüste başta makinelerle başla. Sonra serbest ağırlıklara geçiş yap. Formu biraz daha toparla. Sırtta lat pulldown ve gene orta sırtı hedefleyen bir makine ile çalış. Omuz programı yazmış asıl en önemli olan lateral raise yazılmamış. Özellikle lateral raise ve arka omuza önem ver. Biceps için dumbell iyidir triceps için hemen ilk günden overhead oturtamazsın biraz daha normal pushdown varyasyonu seç sonra çeşitlendir. Birkaç aya kendi programını oluşturursun. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı