Kubuntu da denenebilir.
Peki Dual boot olarak nasıl kurarım? Ve Pop!_OS Dual Boot'ta sorun yaşatıyormuş değil mi?
Kubuntu da denenebilir.
Abes bulan olur mu bilmem ama Arch tabanlı Manjaro KDE de başlangıç olarak tercih edilebilir. Terminalle çok işiniz olmuyor.
Yeni konu açarsanız daha iyi olur hocam.Peki Dual boot olarak nasıl kurarım? Ve Pop!_OS Dual Boot'ta sorun yaşatıyormuş değil mi?
Linux Mint kurabilirsiniz o zaman.Valve oyunlarını, belki playonlinux ile orijinal CD'li oyunlar. Ve günlük kullanım (YouTube vb).
@Silinen üye birçok dağıtım gibi kurulum esnasında "Windows'un yanına kur" seçeneğini seçerek kurabilirsiniz. Ben Pop!_OS ile Dual-boot konusunda bir problem yaşamadım.
Mint, hocalarımızdan öğrendiğim kadarıyla oyun alanında her gün gelişmeye devam ediyor.
Benim ekran kartım AMD ve Intel.
Tamam, o zaman kurulumda D: diskini seçebilirsin. Internette bir ton rehber mevcut.Ben D diskine kuracağım.
O konuda bir şey diyemem ama yanlış hatırlamıyorsam Cinnamon'da bir input lag problemi vardı. Rekabetçi oyunlarda sorun yaratabilir. İlgili kaynakları aşağıya bıraktım:
AMD ekran kartlarıyla hiç Pop!_OS kullanmadım ama şu ana kadar ben en iyi oyun deneyimimi Pop!_OS'de yaşadım şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.