Başlangıç için sağlam motor önerisi

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
İlk hedefim motor sürmeyi en iyi şekilde öğrenmek. Bu süreçte düşsemde kaza yapsam da beni yarı yolda koymayacak bir motor arıyorum. Kısacası sağlam ve masrafsız olmasını istiyorum. Sonrasında model yükseltirim zaten. Bütçe şuan da 200.000'e kadar çıkar.

İlk hedefim motor sürmeyi en iyi şekilde öğrenmek. Bu süreçte düşsemde kaza yapsam da beni yarı yolda koymayacak bir motor arıyorum. Kısacası sağlam ve masrafsız olmasını istiyorum. Sonrasında model yükseltirim zaten. Bütçe şu an da 200.000'e kadar çıkar.

Küba CG, ya da Mondial CG. Araba dünyasında Tofaş kuş serisi neyse motor dünyasında da CG'ler o. İstediğin kadar düşür kaldır parçası ucuz bakkalda bile bulursun parçasını.

İlk hedefim motor sürmeyi en iyi şekilde öğrenmek. Bu süreçte düşsemde kaza yapsam da beni yarı yolda koymayacak bir motor arıyorum. Kısacası sağlam ve masrafsız olmasını istiyorum. Sonrasında model yükseltirim zaten. Bütçe şu an da 200.000'e kadar çıkar.

A1 mi A2 mi yoksa A ehliyetemi sahipsin?

Hocam aynısını tam yazacaktım siz yazmışsınız bende başka bir şeyler önereyim; Benelli 125S, TVS Raider 125 ve Drift L eğer daha büyük bir şey istiyorsan KTM Duke 125 ya da Yamaha MT125 bakabilirsin ama bu son yazdığım 2 motorlar çok pahalı onu söyleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı