Başörtülü doktora hakaret eden CHP'li meclis üyesi hakkında iddianame hazırlandı

İstanbul bahçelievler belediye CHP meclis üyesi İsmail hakkı Temel'in, filyasyon ekibinde görevli diş hekimi Tuba taşkın öztürk'e 'hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl, 4 aya kadar hapsi istendi.

Temel'in, öztürk'e hitaben "ama senin kafanda şu şey varken ben sana nasıl güvenebilirim? Beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim" şeklinde sözler sarf ettiği belirtildi. Temel'in alınan ifadesinde öztürk'e yönelik kullandığı ifadelerin şaka maksatlı olduğu, hakaret etme kastının bulunmadığı, suçlamaları kabul etmediği kaydedildi.

İddianamede şüpheli İsmail hakkı Temel'in "hakaret" suçundan 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. İddianame kabul edildi, şüpheli temel önümüzdeki günlerde Bakırköy asliye ceza mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Kaynak: CHP’li meclis üyesine filyasyon ekibindeki başörtülü hekime hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi

Olay 10.03.2021 günü gerçekleşmiştir.
Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cahil her yerde cahil. Kendilerini modern olarak tanıtırlar ama bir mağara adamlarından farklı yoktur. Bu işin partiyle ilgisi yok, bunu hangi partiden birisi yaparsa yapsın; bir açıklaması olamaz. Bu adamın o mevkiden alınıp bir cezaya tabi tutulması gerekli diyeceğim ama TR'de yaşadığımızı hatırlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı