Battle Gold Alınır mı?

• Konuyu başlatan egemi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.696

egemi

Hectopat
Herkese iyi günler. Battle Gold sistem almak istiyorum. Ancak araştırmalarım sonucunda
Gigabyte GeForce RTX 2060 Windforce OC ekran kartının normalden fazla ısındığını söylüyorlar. Bu sebeple çekiniyorum açıkcası.

Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Ya da başka denk bir sistem önerebilirseniz onu da değerlendirebilirim.

Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.

Gayet iyi bir sistem. Sistemi özelleştirip işlemciyi daha üst seviye bir işlemci seçebilirsiniz. Tabi bu işlemci bana yeter derseniz bu şekilde alabilirsiniz.

SSD ve Anakart açısından güncelleme yapmak istiyorum. Ancak aklıma takılan ekran kartının aşırı ısınma sorunu. 80 dereceleri gördüğü söyleniyor. Bu yüzden de karar veremiyorum.

Not: Dün neden erişimimin kısıtlandığını anlayamadım. Eğer hala görünürde bir hatam varsa yönetici arkadaşlar mesaj atıp uyarabilirse çok sevinirim.

SSD ve Anakart açısından güncelleme yapmak istiyorum. Ancak aklıma takılan ekran kartının aşırı ısınma sorunu. 80 dereceleri gördüğü söyleniyor. Bu yüzden de karar veremiyorum.

Not: Dün neden erişimimin kısıtlandığını anlayamadım. Eğer hala görünürde bir hatam varsa yönetici arkadaşlar mesaj atıp uyarabilirse çok sevinirim.
Yazım yanlışınız vardır ve bu yüzden uzaklaştırılmış olabilirsiniz. Ekran kartı 80 derece sıcaklıktaysa tam yüktedir. Diğer ekran kartlarıda aynı sıcaklığa yakın değerler verecektir.
Sistem gayet iyi. Ekran kartı diğer modellere göre biraz fazla ısınıyor ama sorun yaratacak düzeyde değil.
Diğer ekran kartlarıda bu ekran kartı ile hemen hemen aynı sıcaklıkta olacaktır.

Yazım yanlışınız vardır ve bu yüzden uzaklaştırılmış olabilirsiniz. Ekran kartı 80 derece sıcaklıktaysa tam yüktedir. Diğer ekran kartlarıda aynı sıcaklığa yakın değerler verecektir.

Diğer ekran kartlarıda bu ekran kartı ile hemen hemen aynı sıcaklıkta olacaktır.

Kullanıcı yorumlarını okudum hocam genellikle. Ve yarım saat çalışmada dahi 80 dereceyi gördüğünü söylemişler. Bu yüzden de pek emin olamadım. Başka bir sistem yapayım desem bu fiyata mümkün değil yapamıyorum. Çok kararsız kaldım yani anlayacağınız.

Kullanıcı yorumlarını okudum hocam genellikle. Ve yarım saat çalışmada dahi 80 dereceyi gördüğünü söylemişler. Bu yüzden de pek emin olamadım. Başka bir sistem yapayım desem bu fiyata mümkün değil yapamıyorum. Çok kararsız kaldım yani anlayacağınız.
Fan hızını arttırırsanız sıcaklık düşecektir. Yük altındayken sıcaklığın 80 dereceye ulaşması normal bir durum. Fırsatı kaçırmadan alın. Nvidia'nın resmi sitesinde ekran kartının maksimun çalışma sıcaklığı 88 derece diyor.

Fan hızını arttırırsanız sıcaklık düşecektir. Yük altındayken sıcaklığın 80 dereceye ulaşması normal bir durum. Fırsatı kaçırmadan alın. Nvidia'nın resmi sitesinde ekran kartının maksimun çalışma sıcaklığı 88 derece diyor.

Peki hocam, dediğiniz gibi yapacağım. SSD ve anakart hakkında bir öneriniz var mı peki?

Peki hocam, dediğiniz gibi yapacağım. SSD ve anakart hakkında bir öneriniz var mı peki?
SSD olarak Samsung öneririm. Anakart size yeterli gelecektir. Ama hali hazırda sistemin içinde bulunan Adata SSD'yi kullanabilirsiniz. Malum Samsung SSD fiyatları biraz tuzlu.

Aynı kasayı ben satın aldım. Kartta aşırı bir ısınma henüz gözlemleyemedim. SSD olarak M2 SSD almanızı tavsiye ederim. Seçeneklerdeki Adata XPG gayet güzel ve uzun ömürlü. Anakarta güncelleme yaparak 4 slotlu modellere yükseltebilirsiniz. Ancak 2 slot yeter fazla parayı oraya değil SSD’ye vermek istiyorum derseniz M2+SATA olmak üzere 2 SSD ekleyip salt SSD bir sistem kurmanız mantıklı olcaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı