Battlefield 1 optimizasyon düzelir mi?

Daha fazla  
Şu an beta da GT840m i5 4210u 8 GB RAM ile low ve en düşük çözünürlük ayarlarda 30 45 50 FPS civarı alıyorum. Oyun full çıktığında optimizasyon daha bi duzelir mi yoksa boyut arttığı için FPS'im daha mı düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
ULV tarzı işlemciler oyun oynamak için çok iyi değil. i5 veya i7 kullanmanı yada Skylake'ye geçmeni öneririm.

R9 280x ve FX 6300 işlemci ile oldukça kötü bir performans aldım CPU kullanımı &100 ekran kartı &50-55 arası darboğaz. :(

İ3 6100 hakikaten güçlü bir işlemci 60 FPS oynuyorum GTX 960 ile. :) İ5 almak daha iyi olur. :)

Oyun içerisinde CPU kullanımı ne durumda acaba? Bende i3 6100 almayı düşünüyorum geçici olarak 3 ya da 4 ay.

Mobilde i5 ve masaüstünde i3 veya alt segment i5 kullanan arkadaşlar mutlaka DX12'de oynasın. İşlemci kullanımı bir nebze düşüyor, DX12 aktif ettikten sonra oyunu yeniden başlatmayı da unutmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı