Battlefield V Deneyimim

Yanlış hatırlamıyorsam sende i5-9400F vardı. İşlemci kullanımı olarak BF1'e oranla nasıl bir değişiklik var? Genel olarak benzer mi yoksa full %100 usage'da mi çalışıyor? Ben de bugün indireceğim oyunu Origin'den, daha önceden alıp kendi sistemimde oynamak bir türlü nasip olmamıştı, ona göre şimdiden oluşacak olan darboğaz hakkında biraz da olsa ön fikir sahibi olmak istedim 🙂.
Hemen hemen aynı, fark yok. %85-90 arasında CPU kullanımı. 🙂
 
Genel olarak benzer mi yoksa full %100 usage'da mi çalışıyor?
Aynen :) 4/8 bir işlemci bile %100'e yakın değerlerde çalışabiliyor yer yer. Ama bunun pek bir önemi yok. Önemli olan GPU'dan iyi bir verim alabilmek. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin sisteminin kopyası var :) RAM 2x4 burada. Bence alıp oynayabilirsin iyi performans gösteriyor.
Videoda RAM'den kaynaklanan bir darboğaz var muhtemelen. Bu oyun 10 GB civarında RAM kullanabiliyor.
 
3.5 senedir BF1 oynuyorum bende. 1 ay önce 120 TL'ye düştüğünde alacaktım BF 5'i ama çoğu kişi benzer dedi, ben de almaktan vazgeçtim.

BF1'de o kadar da hile gelmiyor aslında ama var maalesef. İşin ilginci odalar hâlâ dopdolu oluyor.

Almalı mıyım sence, BF 5'i?
Almanı tavsiye etmiyorum, şuan oyunu tamamen bitirdiler. Arkadaş oyunu yeni alıp oynamış fakat BF5'i ilk çıktığı andan beri oynuyorum ve 5.2 yamasından sonra oyunun tüm zevki gitti. Kaldı ki adamların 1-2 hafta önce yayınladığı habere göre BF 5 yazın son önemli güncellemesini alarak oyuna artık daha fazla büyük güncelleme gelmeyeceğini söyledi. Yani kısaca Chapter 7 olmayacak, yama gelmez mi artık hiç gelir tabii, ama ufak tefek değişikler gelir büyük oyun Meta'sını değiştirecek şeyler gelmez. Battlefield'a yıllarını vermiş Mirliva bile BF 5'i bıraktıysa DICE'a artık söyleyebilecek bişeyim kalmamış demektir. Ben tüm Battlefield serilerine sahibim ki aralarında en iyisi kesinlikle BF3 ve BF4 efsane iki oyun hala tadına doyamadığım şu iki oyunu oynamanızı öneriyorum. BF1'ide halen oynarım ve benim karşıma çok az hile geldi, attığım 30 maçın 2'sinde falan hile geldi. BF1 atmosferiyle mükemmel bir oyun. Kısaca BF5'i almayın. Ekleme de yapmak istiyorum isyan gibi olacak ama zaten BF5 bir çok yönüyle kırık bir oyundu. Bir kere Spotlama sisteminin olmayışı zaten çok kötüydü, Smoke arkası adamları spotluyordu sistem tuşa basmadan spot yapmak çok kötüydü zaten. Onun dışında bir çok Bug vardı. DICE bunları düzeltmeyip şu lanet 5.2 yamasını getirip oyuncuları fazlasıyla sıktılar zaten. Umarım yeni çıkacak BF bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
 
Ne BF1 alınır ne de BF5 bence. Çabucak çöpe atılmış bir proje oldu BF5. Kullandığı renk paleti olsun dünya savaşı oyunu değil de saçma sapan battleroyale PUBG tarzı bir oyuna benzemiş. Rengarek bir savaş oyunu savaş hissiyatını falan hissettirmiyor. BF1 ise hile olmasına rağmen oynanış ve gunplay 5 kadar iyi değil. En iyisi yeni BF'yi beklemek.
 
İndir indir sorun olmaz :) Videodakinden daha iyi performans alırsın kanaatimce.

Dostum iyi ki de yüklemişim oyunu, her haritada neredeyse hiçbir şekilde darboğaz sorunum olmadı, yağ gibi akıyor. Aşağıdaki görseller de 4/4 devri bitmiş diyenlere gelsin 😀. Büyük ihtimalle sistemi 12. nesile kadar yenilemeyeceğim.

BF V i5 7500 + GTX 1060 6 GB Ultra.jpgBF V i5 7500 + GTX 1060 6 GB Ultra_1.jpgBF V i5 7500 + GTX 1060 6 GB Ultra_2.jpgBF V i5 7500 + GTX 1060 6 GB Ultra_3.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı