Battlefield V Deneyimim

AMD'nin huyu o zaten bazen normalde vermesi gerektiğinden daha düşük FPS veriyor fakat kullanıma bakıyorsun %35. E kullan o zaman daha fazla FPS ver diyorsun yok. Vermiyor, ekran kartı da zaman zaman tam kullanımda olmuyor bu koşullarda. Darboğazdan değil yani. Canı tam kullanmak istemiyor ya da öyle gösteriyor. 🙂
RX570 ile kullanıyorum öyle çok FPS düşmesi yaşamadım. Ortalama 70-80 alıyorsam yoğun sahnelerde minimum 65'e felan düşmüştür. Bu oyunun optimizasyonunu seviyorum ben ya. Dibimde bomba patlıyor FPS'de tık yok.

RX570 ile kullanıyorum öyle çok FPS düşmesi yaşamadım. Ortalama 70-80 alıyorsam yoğun sahnelerde minimum 65'e felan düşmüştür. Bu oyunun optimizasyonunu seviyorum ben ya. Dibimde bomba patlıyor FPS'de tık yok.
Bende GTX1050ti ve i5 7600 ile benzer performansı alıyorum. 1080p'de ve bende nasıl oluyor anlamıyorum. OC falan da yapmadım. Ayarların çoğu high'da birkaç tane medium var fakat eksikliğini aratmıyor. Çok ilginç, isteyen arkadaşlar için video da atabilirim.

Yani ben arada çok bir fark göremedim FPS daha önemli geldi bana. 😄 RTX3000 serisini bekliyorum şimdi 144Hz için. 50 derecede oyun oynatıyor ama bunun bu serin performansını nasıl bırakırım, bırakır mıyım bilemiyorum 😄
İşlemciyi de değiştireceksiniz değil mi? 😊 Bir yerlerden feragat etmek gerekiyor.

Benim tüm ayarlar Ultra olarak ayarlıydı.

BF 1 ve 5 gözlemlediğim kadarıyla özellikle ekran kartı tarafında AMD optimizeli, DX11'de oynuyorsanız neredeyse hemen hemen benzer sonuçlar alıyoruz 🙂. Yoksa teoride RX 580 ile benzer performans elde ediyor olmam lazımdı. Aynı şekilde bu durumun bir benzeri RDR2'de de mevcut. Bu arada BF V'in optimizasyonu dediğiniz gibi bana da başarılı geldi.

BF 1 ve 5 gözlemlediğim kadarıyla özellikle ekran kartı tarafında AMD optimizeli, DX11'de oynuyorsanız neredeyse hemen hemen benzer sonuçlar alıyoruz 🙂. Yoksa teoride RX 580 ile benzer performans elde ediyor olmam lazımdı. Aynı şekilde bu durumun bir benzeri RDR2'de de mevcut. Bu arada BF V'in optimizasyonu dediğiniz gibi bana da başarılı geldi.
DX11'de denedim, 12'de direk çöp oluyor oyun. 5'i de 1'i de denedim 2 oyun da optimizasyon konusunda gayet başarılılar. Yoğun görsel efektlerin dolup taştığı yerlerde abartı bir FPS düşmesi olmuyor. Cod WWII'de oynadım, lanet olsun o oyuna, söylemiyorum bile. BF5'de ortalama 60-70 FPS'de oynuyorum yine Ultra ayarlar da. O da düşse düşse 45-50'ye düşüyordur.

Az önce Rotterdam haritasında oynadım 64 kişilik. Denildiğı gibi sisteme en çok yük bindiren harita buymuş. CPU kullanımı %100 sabitti.
Bir de ben deneyeyim ya şunu, herkes söz ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı