simdigeldim
Picopat
Bunların hepsini Ukrayna sınırında bu sistemler aktif değilken vurdu. Rusya sınırından içeri giren bütün Drone'lar düşürüldü. Yani bir Drone'a bu kadar fazla anlam yüklemeyin.
Tabii kardeşim hepsi kapalıydı, hiçbir HSS çalışmıyordu zaten tüm dünya mal, TB2 için övgüler yağdırıyor sen gerçek sırrı biliyorsun. Müthişsin gerçekten(!)Bunların hepsini Ukrayna sınırında bu sistemler aktif değilken vurdu. Rusya sınırından içeri giren bütün Drone'lar düşürüldü. Yani bir Drone'a bu kadar fazla anlam yüklemeyin.
Bunların hepsini Ukrayna sınırında bu sistemler aktif değilken vurdu.
Virgül eksik diye yaptığın muhabbete bak aklınca laf sokmaya çalışıyorsun. Tüm dünyanın övdüğü bir sisteme sen hala "o HSS'ler kapalıydı" demeye devam et... Kimin kumda oynadığı belli.@xbea Birileri yine ağlamaya başlamış. Daha doğru düzgün cümle kuramıyorsun, TB2'ye mal demişsin gelmiş beni eleştiriyorsun aklınca, git kumda oyna buralar sana göre değil.
@SideWinder "Gayet de aktif" dediğin sistemler TB2'leri Rusya sınırından içeri girer girmez düşürdü. Başarısız veya kendini kanıtlamamış demedim fakat bir Drone'a çok fazla anlam yükleniyor.
Panstir, S300, TOR zaten HSS değil tank bunlar değil mi? Valla okumanda yok sanırsam senin...@xbea Madem HSS yani Hava Savunma Sistemi vursun o zaman? Yani zaten görevi bu değil mi? Başarısız olduysa Rusya yapamamış demek ki ama Rusya kendi sınırlarında kuş avlar gibi hepsini indirdi geçirmedi içeri vursaydı onları da?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.