Bedava Discord Nitro nasıl alabilirim?

Buraya yazmak istedim, birisi size ücretsiz Nitro vereceğim gibi bir şey yazarsa inanmayın. Bir ara bir bot tüm arkadaşlarıma "Ücretsiz Nitro için beni sunucuna ekle." yazmıştı İngilizce olarak ve bir sunucuya katılmamızı istemişti sunucu fotoğrafında +18 içerik vardı zaten hiç bulaşmadım birkaç gün sonra botu hacklemişler ismini "fake bot - ignore this" olarak değiştirmişler.

B.

Merhaba, iyi forumlar. Twitch hesabım var, bu hesabın Discord sunucusu da var ve ben kendi profil fotoğrafımı hareketli logo yapmak istiyorum ama bunun için Nitro lazımmış. Şu anda bir gelirim yok, nasıl bedava Nitro alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bedava almanın yolu yok illa vereceksin o parayı başka çıkar yolu yok bir de şu bedavacıları anlamıyorum mesela bedava oyun indirmeye çalışıyorlar crackli olarak sonra virüs bulaştı diye forum açıyorlar :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı