Beden Eğitimi dersinde havuza girme zorunluluğu

Öğretmenine, arkadaşlarının olmadığı bir ortamda bu durumu açıkla. Öğretmen eğer kötü değilse neden sana kızsın ki?

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Sen şu anda öğrenmemeyi yapıyorsun.

Gelibolu'dan Kayseri'ye taşındık. Ameliyat olmasaydım bu yaz havuzlardan çıkmamıştım :D
 
Son düzenleme:
Okul acaba Türkiye demi 😀 Hükümetin karma eğitimi yasaklamayı düşünürken sınıfça havuz iyiymiş.Bence zorunlu değildir müfredatta yüzme olduğunu sanmıyorum
Aynen Diyarbakır da hatta 😀
Bana kalsa hocalardan yüzme öğretmenlerini rica ederimde lise ortamında biraz garip ve alaycı tavırlarla karşılanmazmı ? Sonuçta sınıfın tüm erkekleri o havuzda oluyor
Bizim okulda zorunlu değil. Hangi okul meraktan acaba öğrenebilir miyim?
Isım vermeyeyim
Öğrenirsin, niye istemiyorsun?


Hobaaa okulda yüzme havuzu varmış. :oops:
Arkadaşlarım tarafından alaycı tavırlarla karşılanır diye.
 
Biz bir tane top için yalvarıyorduk, siz havuzdan kaçıyorsunuz. :facepalm: Yüzme olayında kendinize güvenin çünkü bunu yapabilirsiniz, dünyadaki en güzel şeylerden biridir yüzmek, adeta uçuyorsun gibi. Bu fırsatı tepme. (y)
Yalnız sadece ben kaçıyorum hocam 😀 sınıf dalga konusu yapar diye cesaret edemiyorum
 
Öncelikle hiçbir şekilde yüzmek istemiyorsan kimse seni zorla o havuza sokamaz, eğer ki sınavı havuzda yapacaksa en fazla o sınavdan kalırsın, ama bence sınıf arkadaşlarının ne düşüneceklerini bu kadar önemseme, kimse annesinin karnından yüzme bilerek çıkmıyor, yüzmeyi bilmiyor olman oldukça doğal, lisede kuracağın arkadaşlıklar belki de ömrün boyunca kuracağın en samimi bağlardır, yüzme bilmiyor oluşun arkadaşlarının da öğrenirken sana yardım edeceği ilerde gülüp geçeceğiniz tatlı bir anı olacağına eminim, sana bir ağabey tavsiyesi, böyle ufak şeyleri kafana takarak canını sıkma, eğlenmene bak. :)
Arkadaşlık konusunda iyi dedim hocam ama ben asosyal olduğum için 2 senede hiç arkadaş edinemedim lisede yani tek takılan utangaç bir tipim. Sınıfın varlığımdan haberi yok hatta 2 senede soyadımı öğrenemeyeler bile var.
 
Hocam bende havuzu kullanmıyorum vücudumdan dolayı. Eskiden şişko biriydim ve vücudumda eskiden kalma çatlaklar var. Sizce bu durum yüzünden insanlar karşısında küçük düşer miyim?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı