psu dan kaynaklandığını düşünüyor.PSU ile ilgili bir durum olmadan PSU nereden çıktı?
arkadaşın bütün donanımını elemeden geçiyorum ..arızayı bulucamPSU ile ilgili bir durum olmadan PSU nereden çıktı?
Düşünmesi yeterli değil işte. Sorun oluşturacak bir durum yok şu anlık. Şüphesi varsa tabii göndersin ancak boşuna beklemiş olacak o kadar gün.PSU'dan kaynaklandığını düşünüyor.
durduk yere pc restart atıyor diyor okunuz mu ilk yorumu yoksa konu açmaz sorun var demek ki? onun adına nasıl böyle bir çözüm ve onun adına konuyu kapatabilirsiniz?Düşünmesi yeterli değil işte. Sorun oluşturacak bir durum yok şunanlık. Şüphesi varsa tabi göndersin ancak boşuna beklemiş olacak o kadar gün.
Farklı konu da açmış siz onu hiç okudunuz mu peki? Durduk yere olmuyor.Durduk yere PC restart atıyor diyor okunuz mu ilk yorumu yoksa konu açmaz sorun var demek ki? Onun adına nasıl böyle bir çözüm ve onun adına konuyu kapatabilirsiniz?
bu sorunun çözümü ilk önce ram lerini kontrol etmen@blacktiger5 aynen sağ ol. PC'de oyun da ya da masaüstü fark etmiyor bilgisayar canı ne zaman isterse yeniden başlatıyor. Beni anladınız teşekkürler.
ben bu konu üzerinden sorun çözmeye çalışıyorum başka konuda değilim ilk yorumlardan yola çıkarak gidiyorum neyse...Farklı konu da açmış siz onu hiç okudunuz mu peki? Durduk yere olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.