Belirsiz zamanlarda bilgisayar reset atıyor

eceakkuş

Picopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
149
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bilgisayar belli olmayan aralıklarla kapanıyor açılıyor. Masaüstünde ya da oyundayken neden yaptığını nasıl bilebileriz? Ekran kartı ya da PSU'dan şüpheleniyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'dan kaynaklandığını düşünüyor.
Düşünmesi yeterli değil işte. Sorun oluşturacak bir durum yok şu anlık. Şüphesi varsa tabii göndersin ancak boşuna beklemiş olacak o kadar gün.
 
Son düzenleme:
@Murat5038 reset atması canımı sıkmaya başladı garantisi de bitmesine 20 gün kaldı bazı arkadaşlar aynı durumu PSU değiştirince çözmüş hani belki de PSU değil ama belki de SSD yani bulmak lazım.
@Recep Baltaş Recep abi yardım eder misin PC reset atıyor ve mavi ekran minidump dosyasını attım arkadaşlar sağ olsunlar yardım ettiler ama bir de siz göz gezdirir misiniz.
 
Düşünmesi yeterli değil işte. Sorun oluşturacak bir durum yok şunanlık. Şüphesi varsa tabi göndersin ancak boşuna beklemiş olacak o kadar gün.
durduk yere pc restart atıyor diyor okunuz mu ilk yorumu yoksa konu açmaz sorun var demek ki? onun adına nasıl böyle bir çözüm ve onun adına konuyu kapatabilirsiniz?
 
Durduk yere PC restart atıyor diyor okunuz mu ilk yorumu yoksa konu açmaz sorun var demek ki? Onun adına nasıl böyle bir çözüm ve onun adına konuyu kapatabilirsiniz?
Farklı konu da açmış siz onu hiç okudunuz mu peki? Durduk yere olmuyor.
 
@blacktiger5 aynen sağ ol. PC'de oyun da ya da masaüstü fark etmiyor bilgisayar canı ne zaman isterse yeniden başlatıyor. Beni anladınız teşekkürler.
bu sorunun çözümü ilk önce ram lerini kontrol etmen
Farklı konu da açmış siz onu hiç okudunuz mu peki? Durduk yere olmuyor.
ben bu konu üzerinden sorun çözmeye çalışıyorum başka konuda değilim ilk yorumlardan yola çıkarak gidiyorum neyse...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı