Ben neden garibim?

Evde dumbelllar falan var, onlarla çalışıyorum. Spor salonuna tek ve böyle zayıf halde gitmek istemiyorum.
Millet spor salonuna bu yüzden gidiyor kilolusu zayıfı osu busu şusu merak etme yani. İstersen yine yemeğe aban öyle gidersin

Evde dumbelllar falan var, onlarla çalışıyorum. Spor salonuna tek ve böyle zayıf halde gitmek istemiyorum.

Dumbellar yetmez. Bench sırt makinesi bar vb.. birsürü şey lazım. Hem ağırlıkda arttıracaksın 2 haftada bir. Bende senin gibiydim salona girdiğinde kimse garipsemiyor 50 yaşında dayılar bile var. Yardımcı olacak birsürü insanda var. Hiçbişe olmaz.

11. sınıfım. Hem fiziksel, hem zihinsel anlamda diğer insanlardan daha garibim. Artık bu durum o kadar canımı sıkmaya başladı ki insanlarla konuşmuyorum bile. Herkes dış görünüşümün ya "tatlı" ya da çirkin olduğunu söylüyor, otizmliye benziyorsun falan diyorlar. Sürekli dalga geçiyorlar. Bir şaka yapıyorum, insanlar şakaya gülmek yerine bana gülüyor. Hayatım boyunca bırakın sevgiliyi, arkadaşım bile olmadı. Sırf arkadaşım olsun diye diğer insanları taklit ettim, yine garip durumuna düştüm. Hiçbir şey yapmasam bile tüm insanlar (öğretmenler dahil) bana dik dik bakıyor. Bir de çok saf olduğum için benimle dalga geçtiklerini anlamayıp arkadaş olmaya çalışıyorlar sanıyorum bazen. Ne yapmam gerek?

Lise yılları bunlar oluyor böyle olayları gördük yaşadık hepimiz olmasa da. Boyun kötü değil fakat kilon az spor yaparak temiz kilo alabilirsin. Kendini kötü hissetme kilo aldıkça kendini daha iyi hissetceksin depresif kafadan çık sen insanlar her zaman birbirlerini aşağıya çeker sende kendine böyle yaparsan seni kim toparlacak.

Yemeğe abanıyorum zaten. Bendeki zayıflık genetik, metabolizmam çok hızlı. Babam askere gittiğinde 1.80 cm, 54 kiloymuş.

Olabilir ama bahane değil baban 54 kilo diye sende o kiloda olacaksın diye şart yok vucütta. Fazla yiyip çalışırsan her türlü kasların gelişecek. Spor bahane etmez öyle şeyleri kardeşim.

Spor salonuna başlayan herkes kötü yerlerden gelenler kimse kimseye bir şey yapamaz kafan rahat olsun.
İnsanlar iyi-kötü yere bakmıyor ki, insanlar güçlü olunca güçsüz olduğu zamanı unutuyor.

Olabilir ama bahane değil baban 54 kilo diye sende o kiloda olacaksın diye şart yok vucütta. Fazla yiyip çalışırsan her türlü kasların gelişecek. Spor bahane etmez öyle şeyleri kardeşim.
Ama büyüyünce kilo aldı, şu an 85 kilo.

Ayrıca benim şu an 130 kilo olan amcam da benim yaşımdayken 40 kiloymuş.

11. sınıfım. Hem fiziksel, hem zihinsel anlamda diğer insanlardan daha garibim. Artık bu durum o kadar canımı sıkmaya başladı ki insanlarla konuşmuyorum bile. Herkes dış görünüşümün ya "tatlı" ya da çirkin olduğunu söylüyor, otizmliye benziyorsun falan diyorlar. Sürekli dalga geçiyorlar. Bir şaka yapıyorum, insanlar şakaya gülmek yerine bana gülüyor. Hayatım boyunca bırakın sevgiliyi, arkadaşım bile olmadı. Sırf arkadaşım olsun diye diğer insanları taklit ettim, yine garip durumuna düştüm. Hiçbir şey yapmasam bile tüm insanlar (öğretmenler dahil) bana dik dik bakıyor. Bir de çok saf olduğum için benimle dalga geçtiklerini anlamayıp arkadaş olmaya çalışıyorlar sanıyorum bazen. Ne yapmam gerek?

Lise ortamı zaten en acımasız ortamdır yavşak olmayanın arkadaşı olmaz senin için bu durum zor ama bitmeme gibi bir durumuda yok 11 sınıfsın zaten 2 sene sonra YKS gireceksin derslerine çalışıp spor yapıp kendini geliştir gerisi boş geleceğini kurtar yeter

Hemen dirty bulk yapmaya ve spora gitmeye başla dostum terapi gibi gelecek emin ol.
İnternetten baktım da hep etten bahsediliyor bunda, ben etten başka bir şey yemiyorum zaten.

Lise ortamı zaten en acımasız ortamdır yavşak olmayanın arkadaşı olmaz senin için bu durum zor ama bitmeme gibi bir durumuda yok 11 sınıfsın zaten 2 sene sonra YKS gireceksin derslerine çalışıp spor yapıp kendini geliştir gerisi boş geleceğini kurtar yeter
Böyle insanlardan dolayı üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı