İmperceptible
Hectopat
Benim dediğim dirty bulk dost yani abur cubur döner iskender aklına gelen ne varsa yemen lazım. Sadece etle olmaz.İnternetten baktım da hep etten bahsediliyor bunda, ben etten başka bir şey yemiyorum zaten.
Benim dediğim dirty bulk dost yani abur cubur döner iskender aklına gelen ne varsa yemen lazım. Sadece etle olmaz.İnternetten baktım da hep etten bahsediliyor bunda, ben etten başka bir şey yemiyorum zaten.
Bulduğun her şeyi yiyeceksin, döner iskender, hamburger ne varsa yemen gerek.İnternetten baktım da hep etten bahsediliyor bunda, ben etten başka bir şey yemiyorum zaten.
Böyle insanlardan dolayı üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum.
üniversite biraz daha farklı sen kendini nasıl tanıtırsan insanlarda sana öyle yaklaşırİnternetten baktım da hep etten bahsediliyor bunda, ben etten başka bir şey yemiyorum zaten.
Böyle insanlardan dolayı üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum.
Sanki tüm sorun vücuttaymış gibi herkes saçma sapan ne buluyorsa ye spor yap tavsiyesi vermiş. Lisede zayıf insanlar garipsenmez en fazla zargana diye dalga geçilir ama ortama alınır yine. Spor yap salona gitmekten utanma ve biraz kalorilerini arttır bunlar önemli şeyler. Ancak lisedeki sorun daha çok onların ve-veya senin davranışlarınla alakalı insanların seni dışlamasının sebebini bilemiyoruz şu anda verdiğin bilgilerle içine kapanık bir insan mısın, konuşmakta mı zorlanıyorsun böyle bir sebepten dolayı dışlanıyor olabilirsin. Ya da sende bir şey yoktur çevren kötüdür o da olabilir.
Bende de sorun var. Bir ayarım yok, her şeyi yaparken aşırıya kaçıyorum. Mesela bazen kimse bir şey demese bile gülüyorum, bazen çok komik espriler yapsalar bile gülesim gelmiyor (ayıp olmasın diye gülüyorum yine de). Bazen kimseyle konuşmuyorum, bazen çok ve boş konuşuyorum. Bazen pısırık davranıyorum, bazen onlarca kişiye karşı çıkıyorum. İnsanlar bana sen haksızsın diyince kendimi direkt olarak hiç sorgulamadan haksız olarak görüyorum. Bazen bir şey söylüyorum, söylerken sözün yarısında yanlış olduğunu fark ediyorum, yine de doğruymuş gibi bu sözü savunuyorum. Bir de küfür falan etmiyorum ya, ondan dolayı benimle dalga geçmek için daha çok fırsat geçiyor ellerine.Sanki tüm sorun vücuttaymış gibi herkes saçma sapan ne buluyorsa ye spor yap tavsiyesi vermiş. Lisede zayıf insanlar garipsenmez en fazla zargana diye dalga geçilir ama ortama alınır yine. Spor yap salona gitmekten utanma ve biraz kalorilerini arttır bunlar önemli şeyler. Ancak lisedeki sorun daha çok onların ve-veya senin davranışlarınla alakalı insanların seni dışlamasının sebebini bilemiyoruz şu anda verdiğin bilgilerle içine kapanık bir insan mısın, konuşmakta mı zorlanıyorsun böyle bir sebepten dolayı dışlanıyor olabilirsin. Ya da sende bir şey yoktur çevren kötüdür o da olabilir.
E normal o zaman sizinle konuşmak istememeleri.Bende de sorun var. Bir ayarım yok, her şeyi yaparken aşırıya kaçıyorum. Mesela bazen kimse bir şey demese bile gülüyorum, bazen çok komik espriler yapsalar bile gülesim gelmiyor (ayıp olmasın diye gülüyorum yine de). Bazen kimseyle konuşmuyorum, bazen çok ve boş konuşuyorum. Bazen pısırık davranıyorum, bazen onlarca kişiye karşı çıkıyorum. İnsanlar bana sen haksızsın diyince kendimi direkt olarak hiç sorgulamadan haksız olarak görüyorum. Bazen bir şey söylüyorum, söylerken sözün yarısında yanlış olduğunu fark ediyorum, yine de doğruymuş gibi bu sözü savunuyorum. Bir de küfür falan etmiyorum ya, ondan dolayı benimle dalga geçmek için daha çok fırsat geçiyor ellerine.
Lise ortamından haberin yok. Lisede vucüdün kaslıysa kralsındır. Üniversitede çok umursanmamaya başlar.
Ben garibim yazdım başlıkta zatenE normal o zaman sizinle konuşmak istememeleri.
İnsanlar iyi-kötü yere bakmıyor ki, insanlar güçlü olunca güçsüz olduğu zamanı unutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.