''Ben Seni Arkadaşım Olarak Görüyorum'' Diyen Kıza Ne Yapılmalı?

Hocam katılıyorum. Bu kız milleti acayip ilgi manyağı. Biraz yüz verin peşinizi bırakmaları zor. Benimde ünide kendi bölümümde hoşlandığım kıza ilk sene duygularımı açıkça söyledim ama arkadaş kalalım dedi. Tamam buraya kadar sorun yok. Konuşssak bile okul ile ilgili ödev vs. onlardan konuşuyorduk Whatsapp'ta. Ama sen gel geçen yazdan beri halimi hatrımı sormalar, ikili grup çalışmalarını beraber yapalım mı? demeleri oldu. Aradan iki yıl geçmiş ve bu ilginin sebebi ne? diye düşündüm. Ben de yakınlık göstermeye başladım, bu sefer yakınlarıma oturma diye mesaj attı. İyice bir soğudum tekrardan ama gel gör ki geçen ay tekrar ne yapıyorsun nasılsın diye yazdı. İşin kısası yaklaşsan suç, uzak dursan suç. Böyle devam edecekse bitirmekte fayda var.
Aynen ya. Resmen insanı sinirlendirmek amaçları.

Arkadaşlar bu arada dün Instagram'da o kız ile sohbet ederken bir şey aklıma takıldı. Burada neden böyle bişey attı ki
Screenshot_2019-08-13_203909_1.jpg

Ama ben önceden bir foto attım ona, ve elim çenem'de idi. "Neden elin çenen'de" dedi, ben de "öyle yapmak istedim" dedim. Sonra da birden yukarıdaki fotoğrafı attı. Ama bende o el hareketi'nin anlamını bilmiyordum, ve o da söyledi bana.

Acaba neden bana durduk yere bu fotoğrafı attı ki? :)

Arkadaşlar bu arada dün Instagram'da o kız ile sohbet ederken bir şey aklıma takıldı. Burada neden böyle bişey attı ki
Eki Görüntüle 427117
Ama ben önceden bir foto attım ona, ve elim çenem'de idi. "Neden elin çenen'de" dedi, ben de "öyle yapmak istedim" dedim. Sonra da birden yukarıdaki fotoğrafı attı. Ama bende o el hareketi'nin anlamını bilmiyordum, ve o da söyledi bana.

Olum bu para işareti kaç bu kız seni soyar

Eki Görüntüle 427117

Dostum bu benim malum kız ile yaşadığım yanında az bile. Instagram'da onu takip etmiyorum ve o da beni etmiyor, o yüzden hesabı gizli olduğu için post'larını ya da hikayelerini göremiyorum. Ama yeni post veya hikaye attığı zaman hesabı gizli olmaktan çıkarıyor. Hikayesine bakıyorum, yine özlü sözler sanki beni sinirlendirmek için. Baktıktan 10 dakika sonra bakıyorum hesap gizli. Ben de sinirlendim geçen gün bu yaptığına, WhatsApp durumuma Linkin Park'ın A Place For My Head şarkısından Chester'ın "You try to take the best of me, go away!" kısmını attım. Attığım gece sonra kız hakkında kısmına o günün tarihini attı. Resmen sinir küpüne dönüştüm ya. Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.

Olabiliyorsan arkadaş olacaksın olamıyorsan da direkt uzaklaşacaksın. Kız söylenebilecek en kibar şekilde istemediğini belirtmiş. Sana düşen saygı duymak, rahat bırakmak ve yoluna bakmak bundan sonra.

Dostum bu benim malum kız ile yaşadığım yanında az bile. Instagram'da onu takip etmiyorum ve o da beni etmiyor, o yüzden hesabı gizli olduğu için post'larını ya da hikayelerini göremiyorum. Ama yeni post veya hikaye attığı zaman hesabı gizli olmaktan çıkarıyor. Hikayesine bakıyorum, yine özlü sözler sanki beni sinirlendirmek için. Baktıktan 10 dakika sonra bakıyorum hesap gizli. Ben de sinirlendim geçen gün bu yaptığına, WhatsApp durumuma Linkin Park'ın A Place For My Head şarkısından Chester'ın "You try to take the best of me, go away!" kısmını attım. Attığım gece sonra kız hakkında kısmına o günün tarihini attı. Resmen sinir küpüne dönüştüm ya. Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.
Benim önceden hoşlandığım kız ile şuan arkadaşız. Yani aramız tartışma'dan önceki günler gibi iyi, hatta biraz daha iyi diyebilirim :)

Eki Görüntüle 427117

Ve o fotoğrafı attıktan sonra da bu fotoğrafı attı
Screenshot_2019-08-13_205117_1.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı