Bench press nasıl arttırılır?

arttır yavaştan, bench sayını haftada 2 ye, 2 yapıyorsan 3 e arttır. her hafta +2.5 arttırmaya çalış, belli bir kiloya kadar böyle devam et. ağırlık arttıkça zaten zorlaşacak. o zaman taktiği değiştirebilirsin.

Merhaba, 40 kilo bench press 3 set 10 tekrar yapıyorum ve tükenişe gidiyorum fakat 1 yıldır spor yapmama rağmen 40 kilo bana az geliyor. Fiziğim göğüs kaslarım güzel gözüküyor ama yeni başlayanlar bile 20 kilo yapıyor. Ben 60 70'lere çıkarmak istiyorum. Normal mi 40 kilo bench press spor yaptığım süreye göre yoksa bende mi sıkıntı var? Nasıl arttırırım?

Kanka 1 yılda 40 cidden az. Bak şimdi programdan başlar her şey ben 5x5 yapıyorum fakat benim emin ol powerciler gibi kısa ROM'um yok benim .ROM'um oldukta uzun bir aralık yani emin ol sana öyle değdir kaldır powercilerden degilim. 16 yaşında 95 kilo bench absürt gelse de uyduktan sonra oluyor mu oluyor. Ben çiçek sepeti miydi bir yerden 1.25 kg agırlık almıştım ve 15 yaşında 80 kg bench yaptıktan sonra salonda düşük plaka yoktu 1.25 ile 4 ayda işte 6.ayın başında dogum günüydü. 4 ayda 95 çıktı ya sadece 1 sete yapsan 5 sete yapsan sen o kilolara owerload yaptıgın sürece gelişirsin emin ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı