Bencillik kötü bir şey midir?

Arkadaşlar videoyu "mutlaka izleyin" ama ben kısa bir şekilde anlatayım, diyelim maddi durumunuz iyi birisiniz. Paranızın bir kısmını ihtiyacı olanlara yardım etmek için kullanır mıydınız yoksa bütün paranızı kendinize mi saklardınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bencillik, kişinin o anki durumuna göre kötü bir şeydir. Bana göre insan gerektiğinde hayır demelidir.

Arkadaşlar videoyu "mutlaka izleyin" ama ben kısa bir şekilde anlatayım, diyelim maddi durumunuz iyi birisiniz. Paranızın bir kısmını ihtiyacı olanlara yardım etmek için kullanır mıydınız yoksa bütün paranızı kendinize mi saklardınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, yardım etmem. Niye edeyim? Harcadıktan sonra kalan parayı biriktirip daha zengin olmak için kullanırdım.

Bencil olmak kötü müdür? Orası tartışılır ama bencil olmamak iyi bir şeydir.

Hocam konu dışında mesaj kasılmıyor. Konu dışında yazdıklarınız profilinizdeki mesajlar kısmındaki sayıyı arttırmaz.

Mevzuya Türkiye Koşullarına göre bakacak olursak bence bu ülkede bencillik en iyi şeylerden biridir.
Hocam ama kime göre bencillik iyidir? Siz ülkeye bakıp kendinizden örnek veriyorsunuz. Ülkemizde yaşayıp vergilerimizle zengin olanlar içinde iyi bir şey mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı