Bence bencillik dediğimiz şey kendini düşünmek değildir sadece kendini düşünmek kendinden başka hiç kimseyi umursamamaktır.Önce kendimizi düşünmeliyiz, fakat soruda sorduğum farklı.
Bence bencillik dediğimiz şey kendini düşünmek değildir sadece kendini düşünmek kendinden başka hiç kimseyi umursamamaktır.Önce kendimizi düşünmeliyiz, fakat soruda sorduğum farklı.
Arkadaşlar videoyu "mutlaka izleyin" ama ben kısa bir şekilde anlatayım, diyelim maddi durumunuz iyi birisiniz. Paranızın bir kısmını ihtiyacı olanlara yardım etmek için kullanır mıydınız yoksa bütün paranızı kendinize mi saklardınız?
Arkadaşlar videoyu "mutlaka izleyin" ama ben kısa bir şekilde anlatayım, diyelim maddi durumunuz iyi birisiniz. Paranızın bir kısmını ihtiyacı olanlara yardım etmek için kullanır mıydınız yoksa bütün paranızı kendinize mi saklardınız?
Hocam ama kime göre bencillik iyidir? Siz ülkeye bakıp kendinizden örnek veriyorsunuz. Ülkemizde yaşayıp vergilerimizle zengin olanlar içinde iyi bir şey mi sizce?Mevzuya Türkiye Koşullarına göre bakacak olursak bence bu ülkede bencillik en iyi şeylerden biridir.
Zaten ülkemizde yaşayıp vergilerimizle zengin olan zatlar ülkeyi bu hale getirdi ve bu duruma koydu.Hocam ama kime göre bencillik iyidir? Siz ülkeye bakıp kendinizden örnek veriyorsunuz. Ülkemizde yaşayıp vergilerimizle zengin olanlar içinde iyi bir şey mi sizce?
Çıkarı kimeyse onun için. Bizim için kötü, onlar için iyi.Hocam ama kime göre bencillik iyidir? Siz ülkeye bakıp kendinizden örnek veriyorsunuz. Ülkemizde yaşayıp vergilerimizle zengin olanlar içinde iyi bir şey mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.