Beyaz Pudding Keycaps Önerisi

Hocam ama orada üst tuşlar var. Alt FN ve CTRL yok gibi gördüm. Genel olarka üst tuşların alternatifleri var ve onlar da en alt sıraya uymayabilir yükseklik ve açı olarak.

Sarı siteden bakmaya devam edin hocam. En uygun fiyatlı ve seçenekli orası olacaktır.

Bak hocam siyah olanda daha iyi anlaşılıyor, bu uymazsa ne uyacak başka.

Dosya Ekleri

• IMG_3679.jpeg
    IMG_3679.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 33
Hocam ama orada üst tuşlar var. Alt FN ve CTRL yok gibi gördüm. Genel olarka üst tuşların alternatifleri var ve onlar da en alt sıraya uymayabilir yükseklik ve açı olarak.

Sarı siteden bakmaya devam edin hocam. En uygun fiyatlı ve seçenekli orası olacaktır.

Hocam sarı site daha mantıklı, ama sarı sitede satılan keycapslerin %90'ı benim Temu'daki attığım keycapler, ucuza alıp pahalıya satıyorlar.

@Deiinzz @KafadanKontak ben size şöyle bi fotoğraf atayım netleşsin her şey bendeki bu puddingler hyperxin keycapleri sol taraf oluyorken spacein sağındaki tuşlar oturmuyor kare olduğu için arkadaşın attığı temudaki mageGee ürün uyuyorsa alıcam. Son bir kez bakın teşekkür ederim tekrardan
20250319_153517.jpg

@Deiinzz @KafadanKontak ben size şöyle bir fotoğraf atayım netleşsin her şey bendeki bu puddingler HyperX'in keycapleri sol taraf oluyorken spacein sağındaki tuşlar oturmuyor kare olduğu için arkadaşın attığı Temu'daki magege ürün uyuyorsa alacağım. Son bir kez bakın teşekkür ederim tekrardanEki Görüntüle 2449147

Uyuyor. Başından beri uyuyor zaten hocam, görmesi zor olduğu için arkadaş öyle söylemiş.

@Deiinzz @KafadanKontak ben size şöyle bi fotoğraf atayım netleşsin her şey bendeki bu puddingler hyperxin keycapleri sol taraf oluyorken spacein sağındaki tuşlar oturmuyor kare olduğu için arkadaşın attığı temudaki mageGee ürün uyuyorsa alıcam. Son bir kez bakın teşekkür ederim tekrardanEki Görüntüle 2449147
Zoom yapıp baktık ve uyuyor. Ama kalitesinden endişeliyim yine de. Ama iade hakkınız var zaten.

Ürünün muadili kalite olarak daha iyi dediğiniz var mı hocam. Bu aliexpressten attığınız yüzde yüz pbt geliyorsa onu da alabilirim illa temu diye bi kaide yok benim için
PBT ve çift injeksiyonlu hocam. Yani fena değil. Sadece Aliexpress'in iade politikası Temu kadar iyi değil. Ödediğiniz parayı tamamen geri alamayabiliyorsunuz iade masraflarıyla birlikte. Ama bazı göz ardı edilebilecek kusurları varsa da kısmen para iadesi alaibliyorsunuz.

PBT ve çift injeksiyonlu hocam. Yani fena değil. Sadece Aliexpress'in iade politikası Temu kadar iyi değil. Ödediğiniz parayı tamamen geri alamayabiliyorsunuz iade masraflarıyla birlikte. Ama bazı göz ardı edilebilecek kusurları varsa da kısmen para iadesi alaibliyorsunuz.
Tamam hocam sağ olun tekrardan ürünü alıp deneyeceğim. Gelişme olursa yazarım tekrardan buraya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı