Beyin ve temel duyuların irtibatı

" Her canlı ölümü tadacak. " Ölmeyen uzaylı formu bulduğunuzda falan da bunu düşünebilirsiniz çok basit.
Ölmeyen deniz anası türü var zaten bu dünyada:) Öleceğini anladığında tekrar bebek formuna dönüp hayatına devam ediyor.

Turritopsis dohrnii:

turritopsis-nutricola-tile.jpg

Ölmeyen deniz anası türü var zaten bu dünyada:) Öleceğini anladığında tekrar bebek formuna dönüp hayatına devam ediyor.

Turritopsis dohrnii:

Eki Görüntüle 503680
Tamam. Ben geleceği düşünüp cevap vermiştim. :D İleride ölmeyen Dünya dışı varlık bulma olasılığımız muhtemel olduğu için, sonradan vesveseye düşmesinler diye.
Attığınız şeyin de cevabı basit aslında, yaratıcıya inanıyorsak şayet, Allah'ın istediği zaman bunu öldürebileceğini bilmemiz basit bir şey. Yoksa Allah'ın gücü deniz anasına yetmedi mi? :O Ateistler gelin yeni soru çıktı. :p

Tamam. Ben geleceği düşünüp cevap vermiştim. :D İleride ölmeyen Dünya dışı varlık bulma olasılığımız muhtemel olduğu için, sonradan vesveseye düşmesinler diye.
Attığınız şeyin de cevabı basit aslında, yaratıcıya inanıyorsak şayet, Allah'ın istediği zaman bunu öldürebileceğini bilmemiz basit bir şey. Yoksa Allah'ın gücü deniz anasına yetmedi mi? :O Ateistler gelin yeni soru çıktı. :p
Önceki konuşmalarınız okumadım hatalı veya alakasız yazdıysam pardon:)

Ama iş yaratıcının gücü kısmına gelince... var mı peki?:) Yani yaratıcının varlığı kesin olarak kanıtlanamadı henüz. Ve çelişkiler baya fazla olduğundan inanan sayısı bile muazzam düşüş içinde şu sıralar:) Sanırım yaratıcının deniz anasından daha büyük dertleri olabilir bu sıralar🤣

Önceki konuşmalarınız okumadım hatalı veya alakasız yazdıysam pardon:)

Ama iş yaratıcının gücü kısmına gelince... var mı peki?:) Yani yaratıcının varlığı kesin olarak kanıtlanamadı henüz. Ve çelişkiler baya fazla olduğundan inanan sayısı bile muazzam düşüş içinde şu sıralar:) Sanırım yaratıcının deniz anasından daha büyük dertleri olabilir bu sıralar🤣
Ahahahaha. :D İyiymiş. Zaten yaratıcı kendisini tanıtmak isteseyip, Göklere adını falan yazsaydı bu sefer Müslümanlık sıkıntıya düşüyordu. :D Yaratıcı olmak ta zor şimdi uğraş dur insanlarla ya.. (!) :p
Ve çelişkiler baya fazla olduğundan inanan sayısı bile muazzam düşüş içinde şu sıralar
Yaratıcı'nın koyduğu kurallarına göre, varlığı ve yokluğu hakkında tartışırlarsa zaten bi' zahmet düşsünler.

Ahahahaha. :D İyiymiş. Zaten yaratıcı kendisini tanıtmak isteseydi, Göklere adını falan yazsaydı bu sefer Müslümanlık sıkıntıya düşüyordu. :D Yaratıcı olmak da zor şimdi uğraş dur insanlarla ya.. (!) :p
Zor iş ya... iki ucu sıkıntılı değnek. Adını dağlara yazsan protesto ederler, gizleyip saklasan bu seferde çelişkiler oluşuyor. Ama keşke bazı şeyleri ya daha açıklayıcı yapsaydı ya da daha net ve basit yapsaydı🤣

Not: Bu hayattaki en büyük korkularımdan birisi de "Ya bana da peygamberlik bahşedilirse bu dönemde?" idi🤣 Ulen ben nasıl ikna edeyim insanları şimdi derdim durduk yere🤣

Zor iş ya... iki ucu sıkıntılı değnek. Adını dağlara yazsan protesto ederler, gizleyip saklasan bu seferde çelişkiler oluşuyor. Ama keşke bazı şeyleri ya daha açıklayıcı yapsaydı ya da daha net ve basit yapsaydı🤣

Not: Bu hayattaki en büyük korkularımdan birisi de "Ya bana da peygamberlik bahşedilirse bu dönemde?" idi🤣 Ulen ben nasıl ikna edeyim insanları şimdi derdim durduk yere🤣
Mehdi olayı var bu arada. Hala olabilirsiniz. :D :D Yıldızlarla uzaya adını yazsa yaratıcı, bu sefer uzaylılar yazdı olayına falan döner gene inanmaz bu halk. O yüzden o iş yaş.

Mehdi olayı var bu arada. Hala olabilirsiniz. :D :D Yıldızlarla uzaya adını yazsa yaratıcı, bu sefer uzaylılar yazdı olayına falan döner gene inanmaz bu halk. O yüzden o iş yaş.
Mehdilik veya şıhlık kolay ya. İç anadoluda bir köye gitsem çok rahat peygamberliğimi de ilan ederim de soğuk şimdi oralar🤣 Zaten biliyorsun eski kültürlerin çoğu tanrısının aslında uzaylı ziyareti oduğu düşünülüyor. Kim bilir belki semavi dinler de böyledir;)

Mehdilik veya şıhlık kolay ya. İç anadoluda bir köye gitsem çok rahat peygamberliğimi de ilan ederim de soğuk şimdi oralar🤣 Zaten biliyorsun eski kültürlerin çoğu tanrısının aslında uzaylı ziyareti oduğu düşünülüyor. Kim bilir belki semavi dinler de böyledir;)
Evet. Piramitlerde resimler falan var. Eğer bu resimler çocukların hayal gücü ile çizdiği resimler değilse( ki değildir), eskiden uzaylılar baya gelip gidiyormuş. Mehdilik ilan etmekte sıkıntılı iş. Anadolu falan olur da bazı yerlerde direkt dövüp yollarlar. Japon'u Çin'li diye dövmüşlüğümüz var biraz sıkıntı bu ülkede. :D

Japon'u Çin'li diye dövmüşlüğümüz var biraz sıkıntı bu ülkede.
Uygur Türkü'nü Çinli zannedip "Uygur Türkleri'ne olan zulüm bitsin diye dövdüler Sultan Ahmet'te🤣

Eminim adam Çin'de böyle zulüm görmemiştir🤣

Konu nasıl oldu da din tartışmasına döndü anlamadım. İnanç konusunda anlaşmaya varabilmek mümkün değil çünkü kontrol etmek mümkün değil.

Birinci sayfaya bakacak olursan, bir kişi konuyla alakalı bir cevap vermeden hemen önce din düşmanlığı yaparak bu konuyu din tartışmasına çevirmede ilk adımı atmıştır. O ve onun gibiler yüzünden bu tarz konular her daim din tartışmasına dönecek ve kilitlenene kadar manasızca kavga edilen yerler olmaya devam edecek.
Halbuki 1. sayfada 7. mesaja kadar din ile alakalı en ufak bir mevzu geçmemesine rağmen yine de konu o tarafa bir şekilde çekildi 8. mesajla beraber.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı