Uchiha__İtachi
Decapat
BF v de ekran kartı kullanımı %70 işlemci kullanımı %50 ve FPS 50 40, bunu nasıl duzeltebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Olmadıysa sisteminizle ilgili bir problem var. Çünkü bu paylaştığım ayarlarla ben bile 4 çekirdek bir işlemci + GTX 1060 6G OC ikilisiyle ortalama %95-98 civarı bir GPU kullanımıyla beraber 90-100 FPS alabiliyorum.Yine olmadı acaba bir sorun mu var?
Aksine BF1 daha sorunlu bir oyun, bazı durumlar için CFG şart olabiliyor.Yine olmadı acaba bir sorun mu var?
Aynı durum BF1 de olmuyor low yapsam bile.
Bence pc de sorun yok sadece bf v de oluyor.Olmadıysa sisteminizle ilgili bir problem var. Çünkü bu paylaştığım ayarlarla ben bile 4 çekirdek bir işlemci + GTX 1060 6G ikilisiyle ortalama %95-98 civarı bir GPU kullanımıyla beraber 90-100 FPS alabiliyorum.
Aksine BF1 daha sorunlu bir oyun, bazı durumlar için CFG şart olabiliyor.
Sizce yoksa yoktur, ben yapabileceklerini yaptım sizin için, kendim %95-98 GPU kullanımını 4 çekirdek bir işlemciyle bile elde edebiliyorsam sorun sizin makinede.Bence PC de sorun yok sadece bf v de oluyor.
CFG yi deneyeceğim aynı sorun başkalarında da varmış.Sizce yoksa yoktur, ben yapabileceklerini yaptım sizin için, kendim %95-98 GPU kullanımını 4 çekirdek bir işlemciyle bile elde edebiliyorsam sorun sizin makinede.
Deneyebilirsiniz tabii, seçenekler bol.CFG yi deneyeceğim aynı sorun başkalarında da varmış.
CFG yi deneyeceğim aynı sorun başkalarında da varmış.
Arkadaşın söylediği ayarı yaptım üstünede frame reding on yapınca düzeldi.Evet aynı sorun başkalarında da var. Bende de vardı ve verdiğim cfg içindeki değerlerle oynayınca düzeldi. Konuyla ilgili Reddit ve diğer yabancı forumlara da bakabilirsiniz insanlar bu şekilde çözüyorlar bu sorunu.![]()
Ayarları dikkatlice uygulamanız gerektiğini söylemiştim, sanırım future frame rendering' açmayı unutmuşsunuz.Arkadaşın söylediği ayarı yaptım üstünede frame reding on yapınca düzeldi.
Frame redi düzelttiDeneyebilirsiniz tabii, seçenekler bol.
Sorunun çözümünü gerçekten CFG mi halletti? Frame rate demişsiniz ayrıca benim belirttiğim future frame rendering ayarını açınca da ayrıca düzeldiğini ifade etmişsiniz.Frame redi düzeltti![]()
Bu cümleyi benim yorumum için kullanmışsınız ama çözüm CFG olarak işaretlenmiş?Arkadaşın söylediği ayarı yaptım üstüne de frame reding on yapınca düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.