RX 590 kullanıyorum. Oyun story mod'da bile 50 FPS'lere düşüyor, normalde 90-100 FPS alıyor diğer kanalların testlerine bakdığımda. Ultra'da darboğaz da yok, SSD aldım kargoda gelmek üzere. Windows 10'u da ona kurarsam FPS düşmesi gider mi? Not: Sürücü 19.12.1'de bir de 20.1.2'de denendi sonuç aynı. DDU ile silip kuruldu. Oyun dosyaları doğrulandı.
Hocam Oyun crackli versiyon ise bu olabilir, nedenini şöyle kısaca bahsedeyim sonuçta oyun cracklenince ne zaman cracklendi, hangi sorunlar vardı veya sorunlu versiyonmu cracklendi bilmiyoruz örnek vericek olursak bir versiyonda fps düşmesi sorunu vardı ama bu sorun sonradan düzeltildi diyelim oyun ise tam bu sorun olduğu zaman cracklendiyse bu tarz sorunlarla karşılaşabiliriz. Oyununuz crackli ise orijinal deneyin birde değilse de faydalı bir bilgi olarak burada kalsın.
Hocam Oyun crackli versiyon ise bu olabilir, nedenini şöyle kısaca bahsedeyim sonuçta oyun cracklenince ne zaman cracklendi, hangi sorunlar vardı veya sorunlu versiyonmu cracklendi bilmiyoruz örnek vericek olursak bir versiyonda fps düşmesi sorunu vardı ama bu sorun sonradan düzeltildi diyelim oyun ise tam bu sorun olduğu zaman cracklendiyse bu tarz sorunlarla karşılaşabiliriz. Oyununuz crackli ise orijinal deneyin birde değilse de faydalı bir bilgi olarak burada kalsın.
Linkini attığım siteye girin ardından attığım SS'e bakın orada ok yönleri ile göstermiş olduğum seçenekleri seçin ve ardından Download butonuna basın ISO dosyasını indirsin. İndikten sonra Rufus ile flash belleğe ISO'yu yazın ardından format atın. Format atarken Home yada Pro seçeneklerini sunuyor sadece siz Home versiyonunu seçin çünkü Pro sürümlerinde kullanmıyacağınız ekstra özellikler ve hizmetler olduğu için boşu boşuna sistemi yormaya gerek yok. Sadece benim verdiğim ISO için değil bütün windows işletim sistemlerinde Home sürüm kurmaya bakın. Neyse kurulum bittikten sonra hemen Windows Update'yi kapatmanız gerekiyor çünkü vermiş olduğum 14393.0 IS numaralı en iyi ve en stabil sürümüdür. Eğer update yaparsan buda ayvayı yiyor. Zaten bu Windows 10 1607 - 14393.0 sürümünden sonra çıkan bütün Windows 10 sürümleri (1703,1709,1803,1809,1903,1909) optimize ve stabilite konusunda çok kötü.