Bigjoy Predator alınır mı?

Swar

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak 3 4 aydır Hardline caffeine creatine ve B12 kullanıyorum. Caffeine bitecek neredeyse. Biri bana Predator önermişti çok güzel enerji veriyor diye. Kalbi vs çok yorar mı? Nabzı haddinden fazla yükseltir mi? Kullananlar tavsiye eder misiniz?

Herhangi bir kardiyolojik hastalığın yoksa kalple ilgili bir problem olmaz genelde preworkoutlarda. Predator iyi ama fiyatı fazla, bir de her gün kullanacağın bir supplement olmasın preworkout. Sadece kafein ve creatin bile müthiş enerji veriyor. Gerçekten yorgun olduğun antrenmanlarda kullanırsan daha iyi olur.

Aktif olarak 3 4 aydır Hardline caffeine creatine ve B12 kullanıyorum. Caffeine bitecek neredeyse. Biri bana Predator önermişti çok güzel enerji veriyor diye. Kalbi vs çok yorar mı? Nabzı haddinden fazla yükseltir mi? Kullananlar tavsiye eder misiniz?
Eğer kalp ile ilgili bir hastalığın yoksa kalbimi yorar mı diye düşünmene hiç gerek yok. Total war gibi ithal pre workoutları da denemiş biri olarak söylüyorum, 210 mg kafein yormaz seni. Predator fena değil yerine kingsize beast mode deneyebilirsin. Maalesef Türkiye'de belli supplement değerlerini aşamıyoruz, sitrülini maksimum 1g veya kafeini 210mg de tutmak gibi. 1g sitrülin hiçbir işe yaramaz mesela ama maksimum onu koyabiliyor firmalar.

Eğer kalp ile ilgili bir hastalığın yoksa kalbimi yorar mı diye düşünmene hiç gerek yok. Total War gibi ithal pre workoutları da denemiş biri olarak söylüyorum, 210 mg kafein yormaz seni. Predator fena değil yerine kingsize Beast mode deneyebilirsin. Maalesef Türkiye'de belli supplement değerlerini aşamıyoruz, sitrülini maksimum 1G veya kafeini 210mg de tutmak gibi. 1G sitrülin hiçbir işe yaramaz mesela ama maksimum onu koyabiliyor firmalar.

Hocam zaten kafein ve taurin içeren Hardline kafein kullanıyorum 200 ile 400 mg arası alıyorum kafein zararını görmedim pre workoutun çok farkı var mı?

Hocam zaten kafein ve taurin içeren Hardline kafein kullanıyorum 200 ile 400 mg arası alıyorum kafein zararını görmedim pre workoutun çok farkı var mı?
Genelde sitrülin, beta alanin vs bulunuyor araştırabilirsin ne işe yaradıklarını. Pumpların artar biraz, daha enerjik hissedersin belki daha iyi odaklanabilirsin. Ben 2-3 ürün kullanmıştım hem yerli hem yabancı. Değişiyor tabi üründen ürüne

Genelde sitrülin, beta alanin vs bulunuyor araştırabilirsin ne işe yaradıklarını. Pumpların artar biraz, daha enerjik hissedersin belki daha iyi odaklanabilirsin. Ben 2-3 ürün kullanmıştım hem yerli hem yabancı. Değişiyor tabii üründen ürüne.

Kingsize iyi mi yoksa başka tavsiyeniz var mı?

Kingsize iyi mi yoksa başka tavsiyeniz var mı?
Bigjoy predator, xpro noxzilla, Smash pro 2.0 iyidir. Pre workout alırken içinde bcaa olup olması çok mühim değil zaten bcaa da boş bir supplement. Kingsize ile birlikte yazdığım 3 ürünün de ana bileşenleri aynı, bir ikisi +/- oynar sadece.
Thirtyone da var da hiç kullanmadım veya çevremde kullanan yok. İyi olmasının sebebi de yasal sınırlara takılmamak için servis miktarını düşürmeleri. Örnek 1 servis kafein için 100 mg yazıyosun, 210 mg aşmamaları gerek ama kullanan birisi 4 servis alınca 400 mg alabiliyor gibi düşün. İthal preler zaten direkt 300-400 mg kafein koyabiliyor. Ama başlangıç olarak ilk yazdıklarımı dene bence

Bigjoy Predator, Xpro noxzilla, smash Pro 2.0 iyidir. Pre workout alırken içinde BCAA olup olması çok mühim değil zaten BCAA da boş bir supplement. Kingsize ile birlikte yazdığım 3 ürünün de ana bileşenleri aynı, bir ikisi +/- oynar sadece.
Thirtyone da var da hiç kullanmadım veya çevremde kullanan yok. İyi olmasının sebebi de yasal sınırlara takılmamak için servis miktarını düşürmeleri. Örnek 1 servis kafein için 100 mg yazıyosun, 210 mg aşmamaları gerek ama kullanan birisi 4 servis alınca 400 mg alabiliyor gibi düşün. İthal preler zaten direkt 300-400 mg kafein koyabiliyor. Ama başlangıç olarak ilk yazdıklarımı dene bence.

Anladım hocam BCAA gereksiz zaten Predator deneyebilirim bir tanıdığım çok övmüştü. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı