Bilek güreşçisi olmak için nasıl antrenman yapılmalı?

Zheren

Decapat
Daha fazla  
Ben bilek güreşçisi olmak istiyorum ama bilek güreşçileri nasıl antrenman yapıyor bilmiyorum sadece bilek mi çalışıyolar acaba? ChatGPT şöyle bir şey yazdı iyi mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-21-18-38-47-849_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2025-04-21-18-38-47-849_com.openai.chatgpt.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2025-04-21-18-38-41-006_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2025-04-21-18-38-41-006_com.openai.chatgpt.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2025-04-21-18-38-35-179_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2025-04-21-18-38-35-179_com.openai.chatgpt.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 48
Sadece bilek çalışmak yetmez rakibin kolunu devirirken triceps çok büyük etken.

Bir bilek güreşi şampiyonu (Kim olduğunu hatırlamıyorum) bol bol barfiks çekilmesi gerektiğini söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geliyor.

Ben bilek güreşçisi olmak istiyorum ama bilek güreşçileri nasıl antrenman yapıyor bilmiyorum sadece bilek mi çalışıyolar acaba? ChatGPT şöyle bir şey yazdı iyi mi?

Ben 1 yıldır bilek güreşcisiyim ve bilek gürescisi olmak kolay ama dikkat etmen gereken seyler var ilk olarak kesinlikle bir kursa git yoksa kolun kırılır ve diğeri tekniğin kursta sana toproll ve hook gösterirler tekniğine göre kas grubu calışmalısın genellikle bu iki kas önemlidir toproll için pronator hook için supinator ve çekiş icin bracidiodalis ve her iki kolunu calışmayı unutma.

Yani sonuç olarak nasıl çalışmalıyım gün olarak yazabilir misiniz?
Chat gbt çokta yanılmamış aslında bilek geliştiren en büyük etken curl'dür benim için.

1745250288042.png

Ben 1 yıldır bilek güreşcisiyim ve bilek gürescisi olmak kolay ama dikkat etmen gereken seyler var ilk olarak kesinlikle bir kursa git yoksa kolun kırılır ve diğeri tekniğin kursta sana toproll ve hook gösterirler tekniğine göre kas grubu calışmalısın genellikle bu iki kas önemlidir toproll için pronator hook için supinator ve çekiş icin bracidiodalis ve her iki kolunu calışmayı unutma.
Ankara sincandayım ve hiç kurs bulamadım nasıl bulabilirim ve sadece kolmu çalışıyoruz?

Bide parmak calışmayı unutma rakibini tutmak icin kavrama gücün fazla olmalı bunuda dead hang veya el yayı kullanarak yapabilirsin

Ankara sincandayım ve hiç kurs bulamadım nasıl bulabilirim ve sadece kolmu çalışıyoruz?
Kurslar genellikle istanbulda ben direkmen dünya şampiyonunundan ve ömer ustaömerden ders aldım sadece kol değil sırt ve kanatlarda önem taşır

Kurslar genellikle İstanbul'da ben direkt dünya şampiyonunundan ve Ömer ustaömerden ders aldım sadece kol değil sırt ve kanatlarda önem taşır.

Evde mi çalışıyorsunuz yoksa herhangi bir spor salonuna gidiyor musunuz ona göre bazı tavsiyeler vereceğim.
Hocam mesela gün gün ne çalıştığınızı yazabilirmisiniz bende ona göre çalışsam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı