Çözüldü Bilgisayar açılınca CMD açıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pola_93

Picopat
cmd.PNG

Az önce bilgisayarımı açtıktan sonra görev yöneticisine baktım ve CMD'nin çalıştığını gördüm, beş dakika geçti fakat halen kapanmadı. Kaspersky'nin gerçek zamanlı koruması mevcut, bu neden oluştu?

Düzenleme: Görev yöneticisinde yer alan 'ayrıntılar' sekmesinden Free Download Manager'ın 'help' programını kapatınca CMD de kapandı.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 856463

Az önce bilgisayarımı açtıktan sonra görev yöneticisine baktım ve CMD'nin çalıştığını gördüm, beş dakika geçti fakat halen kapanmadı. Kaspersky'nin gerçek zamanlı koruması mevcut, bu neden oluştu?

Düzenleme: Görev yöneticisinde yer alan 'ayrıntılar' sekmesinden Free download Manager'ın 'help' programını kapatınca CMD de kapandı.

Uygulama "help" özelliğini CMD kullanarak çalıştırıyor. Bu çoğu programda aynıdır, sorun teşkil etmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı