Bilgisayar için masa tavsiyesi

wolly123

Decapat
Merhabalar, yeni bir masaüstü bilgisayar aldım. Sallanmayan yatay esnemeyen özellikle şuan ki masam ucuza almıştım(70 TL A101 :)) gerçi çok hafif ve ince dolayısıyla çok sallanıyor, mouse hareket ettirince bile sağ sola sallanıyor. Sağlam ağır bir şey almak gerek sanırım masa çok önemliymiş. Monitör bile titriyor çok gıcık kaptım, oyun oynanmıyor.

Bu masayı almaya karar verdim, ahşap masif çam diyor ve sağlam gözüküyor sallanmaz değil mi arkadaşlar? Şu an kullandığım masa zaten üflesem uçacak bir şey. Odam küçük genişlik en az 90 cm en fazla 95 cm sığıyor, yükseklik ve derinlikte sıkıntım yok. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınıza ihtiyacım var, bütçem linkte ki kadardır.

Daha ucuz sağlam bulsam daha iyi olur da sallanırsa gene diye görmeden test etmeden karar veremedim. Yine hafif bir şey mi? Ağırlığı vesaire yazmıyor özelliklerinde. Kriterlerimi neye göre belirlemeliyim?

Evet masif daha pahalıymış diğer masalara göre fakat ağır sağlam sanırım. İnceledim videolarını esnemez diye garantiye aldım var mı örnekleriniz?

150 x 75 cm'den aşağıya almayınız. IKEA'nın o ürüne benzer ürününü kullanıyorum. Keşke 2 metre olanı alsaydım diyorum şimdi. Monitör 27 inch.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı