Bilgisayar için masa tavsiyesi

Klavye yeri olmasa aynı benim masa işte şuan ki dur fotoğraf çekip atabilirim isterseniz ama yorumlarda yine yazmışlar dandik sallanıyor diye işte pek emin olamıyorum. Hafif ince ayaklıysa benim masa gibi aynı masayı almış gibi olurum :(
Bence masa internetten alınmamalı ömür boyu kullanacaksan eğer, mağazaya gidip elleyip kontrol edip alırsan daha iyi olur.
 
150 x 75 cm'den aşağıya almayınız. IKEA'nın o ürüne benzer ürününü kullanıyorum. Keşke 2 metre olanı alsaydım diyorum şimdi. Monitör 27 inch.
O arkadaşın attığı ikea'da ki link mi o sağlam mı? Esneme yapıyor mu? Tireme falan bir fotoğraf veya video çekseniz çok iyi olur ya zahmet olur ama ağır sağlam oturaklı bir şey ise bence sallanmaz...
 
Masa hafif. Ayaklar yüzünden sabitlemek gerekiyor. Esneme yapmadı.
Nasıl ve nereye sabitlediniz?
Ölçülerini alıp yakında bir marangoza yaptırabilirsin.
Marangoz pahalıya mal olur dediler, marangoza bu dediklerimi anlatsam derdimi sağlam, sallanmayan bir masayı kaç paraya yapar acaba?
Bence masa internetten alınmamalı ömür boyu kullanacaksan eğer, mağazaya gidip elleyip kontrol edip alırsan daha iyi olur.
Yani sağlam olsun dediğim isteklerimi karşılasın da 2 yıl falanda yeter yani, ama kesinlikle masa ve bilgisayar sandalyesi test edilerek alınmalı...
 
Şu an kullanmakta olduğunuz masayı elden geçerek sallanmasına engel olabilirsiniz. Tahmin ediyorum masa sağa ve sola olacak şekilde hareket ediyordur. Buna engel olmanın yolu ayakları arkadan birbirine bağlayacak bir parça ilave etmek.
8809957589042_1535442158761.jpg

Her ne kadar iğrenç bir çarpı olsa da, X işaretini koyduğum parça masanın sağ ve sol hareketine engel olan parçadır. Elinizde MDF yada SUNTA veya bunları ölçüsünde kesebilecek bir araç olmasa bile yaratıcı bir fikir bulup bu parçanın vazifesini yapacak bir şeyler uydurabilirsiniz.
 
Onlar masif çam sanırım, attığım linkte ki gibi.
Yarın sabah Koçtaş ve İkea'ya gitmeye karar verdim. Tüm çalışma masalarını test edip, görüp istediğim performansı veren en uygununu alacağım inşallah. Herkes için teşekkürler arkadaşlar. Cansınız :)
Linkinizi göremedim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı