Bilgisayar kaç saat açık durabilir?

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İşlemci:i3-2100
RAM:4 GB
GPU:AMD Radeon HD 4650

Bu özellikli bir bilgisayar sistem parçalarına zarar gelmeden kaç saat açık durabilir?

Benim laptop şarja takılı olduğu halde günlerce açık kalıyor. Bir şey yapmazsan sorun olmaz. Oyun indirsende sorun olmaz.

Soğutma yeterliyse ve parçalar sorunlu değilse çok uzun süreler sorunsuz açık kalabilir. Elektrik kesintisi olmadığı sürece genellikle işletim sisteminin belleği şişirmesi ya da hata vermesi bu süreyi belirliyor. Haftalarca açık durabilir, işletim sistemi sorun çıkarmadığı sürece ayları bile görebilir.

Üşenmeyip baktım, benim önceki yeniden başlatma sürem 16 gün olmuş. Bellek şişmesiyle ilgili problem yaşadığım için yeniden başlatmadan önce görselini aldım.

Son düzenleme:
İşlemci: i3-2100
RAM: 4 GB.
GPU: AMD Radeon HD 4650.

Bu özellikli bir bilgisayar sistem parçalarına zarar gelmeden kaç saat açık durabilir?

Bu özellikler için bir sorun olmaz sanırım 1 2 gün. Benim eski laptopta Intel HD graphcs mi ne vardı işlemci Pentium. Oyun indirmek için falan 1 2 gün açık kalınca bir şey olmuyordu şarjda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…